arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
UGG-classic-1

Photo Diary: Ugg Classic Escape

Hij mag dan soms het stempel van lomp en oncharmant hebben, ondanks dat heb jij waarschijnlijk ook ergens in je kast een paar UGG’s staan, waar je stiekem geen afscheid van kunt nemen. Qua fashion statement kun je hem dan ook bijna vergelijken met het zwarte jurkje, het witte overhemd of je verwassen jeans: de laars kan namelijk ook deze herfst niet in je kast ontbreken.

Als pantoffel voor in huis, onder een skinny jeans of als je gewoon even geen idee hebt welke schoenen je moet aantrekken: Het klassieke model van de UGG mag dan al bijna een oldtimer zijn (37 jaar!), hij wordt gezien als dé trend voor dit najaar.

ugg-classic-escape-4

Aangezien niet elke voet of wreef geschikt is voor het klassieke model, breidt het merk de collectie dan ook uit met de Classic Luxe (voorzien van ritssluiting) en Classic Slim.

En de lancering is op z’n zachtst gezegd net zo indrukwekkend als de twee nieuwe modellen. Kijk je mee met deze PhotoDiary: UGG Classic Escape?

UGG-classic-5

Landgoed Waterland

Niet alleen de UGG zelf is een klassieker, ook de locatie waar de Classic Luxe en Classic Slim geïntroduceerd worden, vind je in de geschiedenisboeken terug. Een kwartier rijden vanuit Amsterdam ligt landgoed Waterland, waar je te midden van 26 hectare natuurgebied een schitterend monumentaal landhuis vindt.

UGG-classic-13      UGG-classic-7

Aan alles is gedacht: zo maakt mijn vertrouwde fiets plaatst voor een Mercedes S-klasse met chauffeur.

UGG-classic-4 UGG-classic-9

Niet alleen de buitenkant van Landgoed Waterland is indrukwekkend, ook de binnenkant van het monumentale pand is een plaatje. En zolang het niet regent, is de herfst toch één van de mooiste seizoenen van het jaar?

UGG-classic-10 ugg-classic-escape-3

Over plaatjes gesproken, de chefs Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk (Guts en Glory) serveren een spectaculaire lunch. Op het menu: tonijn met een vinaigrette van dashi, doperwt, koolrabi en haringkaviaar. Gevolgd door runderfilet met gekaramelliseerde sjalottencrème, geroosterde bosui en zwarte truffel.

UGG-classic-3 UGG-classic-8

Alsof we niet al genoeg verwend zijn, krijgen we het klassieke model ook nog mee naar huis. En ik weet al precies wanneer ik die ga dragen: op de dagen dat ik voor mijn kast sta en het te koud is voor killer heels en ik me realiseer dat mijn UGG’s ook heel leuk staan onder mijn high waist-jeans. Elke dag dus…

Furrow op Instagram