arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
RTL Live Urtizon

PHOTO DIARY (+ winactie): Te gast bij RTL Live

Zelfs zonder zonneallergie kan je officieel van een haat-liefdeverhouding met de zon spreken, maar als je regelmatig last hebt van bultjes, uitslag en/of jeuk is er waarschijnlijk eerder sprake van haat, dan van liefde. Toch kun je met de juiste bescherming vaak al een hoop leed voorkomen.
En over hoe je dat precies moet doen (én met welke producten), sprak ik uitgebreid in het televisieprogramma RTL Live.Repetitie RTL Live

Het lijkt allemaal zo spontaan, maar we nemen het 'item' van tevoren uitgebreid door. Vaak loopt het tijdens de uitzending allemaal net anders, maar we spreken in de repetitie alle vragen én antwoorden door. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is en dat komt het gesprek meestal ten goede.

En na de repetitie neem ik het script nog één keer door met productmanager Rob de Zwart. Het item wordt gesponsord door Urtizon. Deze zonnebrandcrème richt zich speciaal op een gevoelige huid en kun je zelfs gebruiken als je last hebt van een zonneallergie.

Urtizon zonnebrandcrème

Nog even de laatste puntjes op de i, en onder het genot van een Cola Light controleer ik nog één keer of alles wat ik wil zeggen ook daadwerkelijk klopt en aansluit bij de filosofie van het merk. Check: bij een zonnebrandcrème met een fysisch filter is de kans op een allergische reactie minder groot. Check: Urtizon zonnebrandcrème heeft zo'n filter. Check: Urtizon is geschikt voor de gevoelige huid.


HOLIDAY

Een gesprek over verstandig zonnen vraagt natuurlijk om een lentegele trui. Zelfs over de tekst is nagedacht: HOLIDAY.


En dan is het zover, ik heb exact 5 minuten om uit te leggen wat je allemaal kan doen om zonneallergie* te voorkomen. Ik vertel dat je eigenlijk het hele jaar door een zonnebrandcrème moet gebruiken, dat een SPF30 tegenwoordig toch wel de norm is en dat het een fabel is dat je met een hoge beschermingsfactor niet bruin wordt.Ze zijn misschien wel verstopt onder de RTL Livetafel, maar mijn Adidas-sneakers zijn ook te 'kek'. Eigenlijk zijn ze een halve maat te klein, maar dat zie je niet op beeld. En ondanks dat ze net niet passen, woon ik erin. Je kunt ze in de juiste maat bestellen bij van den Assem.

Schrijfster Marian Mudder is ook openhartig over haar haat-liefdeverhouding met de zon. Met haar lelieblanke huid heeft ze er vroeger alles aan gedaan bruin te worden en daar ondervindt ze nu de gevolgen van in de vorm van ouderdoms- en pigmentvlekken.


Winactie Urtizon t.w.v. 28,90 euro

Het komt er uiteindelijk gewoon op neer dat je moet genieten van de zon, maar je je altijd moet beschermen. Urtizon helpt je daar graag bij door 5 x een zonpakket weg te geven ter waarde van 28,90 euro.

Deel dit artikel op Facebook, Instagram of Pinterest en vertel in een comment alles over jouw liefde voor de zon. Onder jullie (vrolijke) reacties worden zoals gezegd vijf pakketten verloot.


Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram