arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
like-my-brand

Photo Diary: Sporten, Make-Up Studio & Like My Brand Men’s Edition

Photo Diary: Sporten, Make-Up Studio & Like My Brand Men’s Edition

Mijn agenda is vol, maar soms vallen ze echt op en is het zelfs voor mij een uitdaging om alles in één dag te krijgen. Sporten, een taart uitzoeken voor de verjaardag van mijn moeder, naar de tandarts, in de visagie bij Backstage en ’s avonds acte de présence geven bij Opalescence tijdens de Rocky Edition van Like My Brand Men.

Hectisch is zelfs een understatement. Toch vind ik het leuk om jullie mee te nemen in deze Photo Diary: Sporten, Make-Up Studio & Like My Brand Men’s Edition.

photo-diary-like-my-brand-men-1

Op zo’n overvolle dag als vandaag, vind ik het heel lekker om mijn dag al sportend te beginnen. Even helemaal mijn hoofd leeg te maken. Op het menu staan vandaag benen en bovenlichaam. Mijn nieuwe schoenen zijn enig, maar maken mijn workout er helaas niet minder zwaar om. Morgen vast spierpijn… Maar ook voor sporten geldt: no pain, no gain.

photo-diary-like-my-brand-men-15 photo-diary-huize-van-wely

Huize van Wely

Na een pittige workout door naar Huize van Wely. Mijn moeder is volgende week jarig en ik ben verantwoordelijk voor dé taart. Ik kan nog niet zeggen welke het precies wordt, want ze leest elke dag trouw mee. En het moet natuurlijk wel een verrassing blijven. Ik kijk mijn ogen uit, wat een GODDELIJKE taarten en fantastische chocolade.

photo-diary-like-my-brand-men-2

Lassus tandartsen

Tja, en na zo’n overvloed aan suiker zit er niks anders op dan me te melden bij Lassus Tandartsen. Nog even de laatste dingen bespreken voor vanavond en dan zijn we er wel klaar voor. Ik heb makkelijk praten, kom dit keer alleen even snel langs voor visitekaartjes, maar zo is het voor mij elke keer weer een feestje om naar de tandarts te gaan.

photo-diary-like-my-brand-men-6

Laatste stop voordat Like My Brand Men’s Edition echt van start kan gaan: Make-up Studio op de Rozengracht. Like my Brand is namelijk niet af, zonder de make-up van Annechien.

photo-diary-like-my-brand-men-4

Aangezien het dé trend is voor deze herfst en perfect past binnen het thema van Like My Brand, wordt het deze keer een subtiele smokey eye met de grijstinten van Viseart in combinatie met Make-up Studio eye denifer Grey Steel. ‘Levend grijs’ om precies te zijn.

photo-diary-like-my-brand-men-7 photo-diary-like-my-brand-men-9

Like My Brand is een exclusief evenement waarbij het doel van de avond is om toonaangevende merken in contact te brengen met mannelijke influencers. Opalescence GO is vanavond één van de merken die zich presenteert aan de 100 meest invloedrijke mannen van dit moment. En ik ben erbij aanwezig om de mannen te imponeren (met mijn witte tanden natuurlijk…!). Maar stiekem helpt mijn ‘trut-t-shirt’ hier ook wel bij.

photo-diary-like-my-brand-men-11

Dus maken de sportschoenen plaats voor killer heels, en natuurlijk horen daar ook keurig gelakte nagels bij van OPI. Nog bedankt SOAP Treatment Store voor de afspraak op korte termijn. Reddende engel!

photo-diary-like-my-brand-men-12 photo-diary-like-my-brand-men-14

Wat een avond. Ramon Beuk, Kevin Begois en Ronald de Boer zijn allemaal enthousiast over tanden bleken. Moe, maar voldaan kan ik dan eindelijk om 01.30 uur slapen. Wat een (leuke) dag.

Furrow op Instagram