arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
photo-diary-koffietijd-2

Photo Diary: Sporten, Koffietijd en opnames Velthuis Kliniek

Bijzondere dagen zijn er om vastgelegd te worden: deskundige in Koffietijd om tips te geven hoe je stralend de herfst doorkomt, zonder hulp van de zonnebank. En een consult bij de Velthuis Kliniek om alle ins and outs te bespreken rondom mijn borstvergroting.

Kijk je mee naar het verloop van mijn dag in deze Photo Diary: Sporten, Koffietijd en opnames Velthuis Kliniek?

Sporten bij 3SIXTY5 Personal Training

Geen beter begin van de dag dan in de sportschool. Ja, echt. Ik zit zo veel beter in mijn vel als ik eerst ’s ochtends ben afgebeuld bij 3SIXTY5… En ik kan niet anders zeggen dan dat personal trainer Kay de Lange vanmorgen weer goed zijn best heeft gedaan.

photo-diary-3 photo-diary-sporten-3sixty5-1

Koffietijd

Snel omkleden (oké, ik laat me eerst nog even optillen door twee gespierde mannen) en dan van de trainingsstudio in Huizen door naar Laren, waar ik vandaag te gast ben bij RTL Koffietijd. Vandaag geef ik tips over hoe je stralend de herfst doorkomt, zonder de hulp van de zonnebank.

photo-diary-koffietijd-3

Gelukkig is visagiste Marjolein Hermans er altijd weer om ervoor te zorgen dat ik toonbaar ben voor de buitenwereld. Op zich wel handig, aangezien er dagelijks meer dan 200.000 mensen naar het ochtendprogramma kijken.

photo-diary-koffietijd-1 photo-diary-4

En terwijl de sportschoenen plaats hebben gemaakt voor mijn favoriete killer heels (Michael Kors @Omodashoes) en een blouse van Addy van den Krommenacker maken Quinty en ik er een feestje van. Meer dan een peeling, bronzing powder, mooie wenkbrauwen verven en witte tanden heb je niet nodig.

photo-diary-lunch-van-dam-1

Lunch bij Brasserie van Dam

En dan is het tijd voor de lunch bij brasserie van Dam. Natuurlijk kies ik voor een uitsmijter met kaas, tomaat en sla. Eiwitten bevorderen niet alleen het herstel van je spieren, maar staat stiekem ook aan de basis van een mooie huid.

Oké, misschien is de hoeveelheid kaas ietwat overdreven, maar wel gewoon heel erg lekker.

photo-dairy-furrow-2

Ridiculously Good chocolate

En daarna stort ik me letterlijk en figuurlijk op de chocolade van Ridiculously Good chocolate. Ik heb een afspraak met de eigenaresse van deze (goddelijke) chocolade om haar te interviewen voor de vaste rubriek ‘Het gezicht van...’.

implantaten

En daarna ga ik door voor mijn consult naar de Velthuis Kliniek. Ik ga officieel bepalen welke implantaten ik krijg en legt plastisch chirurg Laura Moojen exact uit wat ik kan verwachten.

opnames-velthuis-1

Het grote aftellen is begonnen. Nog maar 16 nachtjes slapen tot mijn borstvergroting. Dank jullie wel voor alle lieve comments trouwens. Echt.

O, en voor wie mijn tips in Koffietijd gemist heeft: hier kun je het fragment nog een keer bekijken.

Furrow op Instagram