arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
photo-diary-bodyclinic-by-danie-truffelfest-2

Photo Diary: Regen, opnames The Body Clinic en Truffelfest.

Een volle agenda met opnames bij The Body Clinic, shoppen bij (en met!) styliste Danie Bles en de lancering van Truffelfest bij restaurant 5&33. Kijk je mee met deze Photo Diary, waarin de regen mijn natuurlijke kant benadrukt (krullen!).

Photo Diary: Regen, opnames The Body Clinic en Truffelfest

De dag begint met een cappuccino bij de Coffee Company. Even schuilen voor de regen, in de hoop dat de bui snel over Amsterdam trekt. Natuurlijk is de koffie voorzien van een lading kaneel. Dit kruid zorgt namelijk niet alleen voor een elastische huid, maar remt tegelijkertijd het verouderingsproces.

photo-diary-bodyclinic-by-danie-truffelfest-4

Regen

Regen, regen en nog eens regen. En koud! Het is helaas niet gelukt om ongeschonden uit de strijd te komen, want na 25 minuten door de regen gefietst te hebben kom ik volkomen verregend en verkleumd aan bij The Body Clinic. Het was misschien handiger geweest om van tevoren het weerbericht te checken, dan had ik vanmorgen niet al die moeite hoeven te doen om mijn haar te stylen.

photo-diary-bodyclinic-by-danie-truffelfest-7 photo-diary-bodyclinic-by-danie-truffelfest-1

Ik neem twee video’s op met cosmetisch arts Bart Biermans. Na de gevaren van botox of hoe je een onnatuurlijk resultaat kunt voorkomen, staan vandaag de opnames geheel in het teken van wallen.

Actrice, presentatrice en sieradenontwerpster Maria Kooistra is een ‘gewillig’ model en zonder op de zaken vooruit te lopen: het resultaat van deze behandeling is echt fenomenaal. Ik moet mezelf bedwingen om ook niet in de stoel te kruipen.

opnames-bodyclinic opnames-bodyclinic-2

Na de wallen, nemen we ook nog een Q&A-video op over de liquid facelift. In deze video legt Bart uit waarom dit één van zijn meest favoriete behandelingen is. Psssst, voor wie het nog niet weet: hij heeft zelf ook een liquid facelift gehad.

photo-diary-bodyclinic-by-danie-truffelfest-5

En na vier uur filmen hebben we honger! Bart voert me bagels met pesto, zongedroogde tomaten en mozzarella. Eigenlijk gewoon een verkapte pizza. O, en daarna nemen we ook nog een brownie, maar die heeft helaas de foto niet gehaald.

photo-diary-bodyclinic-by-danie-truffelfest-9

Na de opnames weer 20 minuten op de fiets, op naar de sample sale van ByDanie. Styliste Danie Bles en ik kennen elkaar al meer dan 15 jaar en tussen alle drukte vinden we 3 minuten tijd om even bij te kletsen en op de foto te gaan. En is ons goede voornemen voor 2016 om samen te gaan lunchen en bijkletsen.

truffelfest-5&33

Truffelfest

En alsof ik vandaag niet al genoeg calorieën binnen heb gekregen, staat er vanavond ook nog truffel op het menu. De truffelrisotto wordt niet voor niets gezien als de signature dishes van restaurant 5&33. En naast de goddelijke burrata met tomaten en basilicum is dit één van de gerechten van het restaurant die je echt niet kan (en mag!) missen.

truffelfest-5&33-2

Om de verse truffels uit Italië nog meer aandacht te geven, lanceert 5&33 het zogenoemde Truffelfest. Van 24 november t/m 24 december staan de zwarte en witte truffel namelijk nog prominenter op de kaart.

Naast de oude vertrouwde truffelrisotto vind je de komende maand ook nog gepocheerde eieren met zwarte truffel, Irish Beef Tenderloin met truffelboter en om de avond extra feestelijk af te sluiten, kaas met truffel op de kaart.

truffelfest-5&33-3

Het voelt een beetje onwennig om Paul van Essen en Mirjam Westers van Badhotel Bruin op het vasteland tegen te komen. In plaats van dat ik naar Vlieland ga, hebben zij dit keer de boot naar het vasteland genomen om van de truffels te kunnen genieten.

Na ongeveer 120 minuten op de fiets te hebben gezeten, hoef ik gelukkig niet nog de sportschool in om het overschot aan calorieën te verbranden. Want het feit dat ik met met mijn personal trainer Ramon Rijkers op pad was, telt toch ook mee als workout?

 

Furrow op Instagram