arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Quanis Melting Essence Mask

Photo Diary (+ WINACTIE): Quanis Melting Essence Mask

Zoals Japan en beauty met elkaar versmolten zijn, zo smelt het Quanis Melting Essence Mask samen met je huid.
Anders dan bij alle andere gezichtsmaskers lost het melting mask op tot een gel, die volledig door je huid wordt opgenomen. Hierdoor komen het hyaluronzuur, scutellaria baicalensis wortelextract, resveratrol en de niacinamide in het gezichtsmasker nog beter tot hun recht.

Onder aan het artikel lees je hoe je kans maakt op een Quanis Melting Essence Mask + facial t.w.v. 79,00 euro bij De Salon Zandvoort.

Quanis

Wat in Japan de normaalste zaak van de wereld is, is hier een technisch hoogstandje. Het Japanse merk zette de cosmeticawereld al op zijn kop met de Quanis Dermafiller (filler zonder naalden) en ook dit Essence Melting Mask is weer uniek in zijn soort.

Schoonheidsspecialiste Laura Buijs: "Het samensmelten van het masker met je huid is natuurlijk heel bijzonder. En door je gezicht van tevoren te reinigen, te exfoliëren en te verwarmen met stoom, verhoog je de opnamecapaciteit van de huid."

Hyaluronzuur

Het Essence Melting Mask is geschikt voor elk huidtype, maar vooral een droge huid heeft er baat bij. "Het hyaluronzuur heeft als eigenschap om vocht aan zich te binden. Er wordt zelfs van uitgegaan dat het beter vocht vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Eén gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden, wat zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid."

Maar het Japanse gezichtsmasker kan ook een onrustige huid kalmeren. "Ingewikkelde naam, maar het scutellaria baicalensis wortelextract wordt al eeuwenlang gebruikt voor het verzorgen van de huid. Dit kruid is antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen."


En vanzelfsprekend kunnen vitamine C, asthaxantine en niaciamide ook niet ontbreken. "Quanis onderscheidt zich door de 'skin penetration method'. Door het masker in je huid te masseren, worden alle werkstoffen echt optimaal benut."


Winactie

Volg jij Furrow al op Instagram? Op maandag 12 maart a.s. om 15.30 uur kun je tijdens een LIVE-video zien hoe het Quanis Melting Essence Mask precies werkt. Én maak je kans op een gratis behandeling bij De Salon Zandvoort.

Laat hieronder in een comment achter waarom jij graag deze behandeling zou willen ondergaan. Tijdens de LIVE-video kun je vragen stellen over het Japanse gezichtsmasker en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Furrow op Instagram