arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

PHOTO DIARY: Opnames Spiegeltje, Spiegeltje met Leontine Borsato

Misschien heb je hem al gezien, de nieuwe rubriek op Furrow: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

In deze rubriek draait het allemaal om het beeld dat je in de spiegel ziet. In de eerste video stond internationaal model Tanja Kok centraal. (Heb jij hem gemist? Klik hier om de video te bekijken).


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

In de tweede aflevering neemt niemand minder dan Leontine Borsato plaats voor de antieke spiegels van Anouk Beerents.

De opnamelocatie voor deze rubriek is bijzonder: verborgen aan de Prinsengracht in Amsterdam bevindt zich een oude fabriekshal met meer dan 300 spiegels uit de 18e en 19e eeuw.
Het antieke spiegelglas is zelf allesbehalve flawless (mooi!), maar verdoezelt wel elke oneffenheid. Geen filter meer nodig.


Leontine vertelt uitgebreid over haar nieuwe film First Kiss, die vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen draait.

Na jaren van 'afwezigheid' treedt Leontine weer bewust in de schijnwerpers. In deze film speelt ze de eigenaresse van het succesvolle cosmeticabedrijf First Kiss.
Vanzelfsprekend is niet alles rozengeur en maneschijn en Leontien krijgt het zwaar te verduren met de meedogenloze zakenvrouw Jeanette, gespeeld door Caroline De Bruijn.Het kan ook bijna niet anders, maar Leontine is blij met haar spiegelbeeld. In Spiegeltje, spiegeltje vertelt ze uitgebreid over haar beautyritueel, hoe lang ze 's ochtends voor de spiegel staat en wat ze allemaal doet om mooi oud te worden.


Om in het thema van haar nieuwe film te blijven: volgens Leontine is dagelijks kussen heel belangrijk in een relatie. Daar word je gewoon heel gelukkig van en de liefde zie je weer terug aan je huid.

Over liefde gesproken: de LOVE 1-sweater is van OneDressOneLove, verkrijgbaar via de website van VLVT.

Stay tuned, morgen is de video met Leontine online en neemt ze meteen de eerste Furrow WinterBox in ontvangst.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram