arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
photo-diary-1

Photo Diary: Nieuw design Furrow, verjaardag Rianne en boeklancering Miljuschka.

Omelet met truffelkaas, de Limited Edition Tony Chocolonely-taart, champagne, wraps, geroosterde cashewnoten en hier en daar nog een verdwaalde vitamine in bietensalade met linzen en humus tijdens de lunch. Een productieve dag, maar wel eentje met minimaal 5000 calorieën.

Photo Diary

Kijk je mee met mijn Photo Diary: Nieuw design Furrow, verjaardag Rianne en boeklancering van het nieuwe boek van kookgodin Miljuschka Witzenhausen: Miljuschka’s Foodtrucks.

mediamoose-1 media-moose-1

Nieuw design Furrow

’s Morgens begin ik de dag in Alkmaar. Misschien moet ik het nog helemaal niet verklappen, maar achter de schermen wordt er door de mannen van Mediamoose hard gewerkt aan een nieuw design voor Furrow. Wees gerust: er gaat niet veel veranderen, maar wel in het technische gedeelte.

Vandaag nemen we het functioneel design door, kijken we naar het nieuwe CMS-systeem en bespreken we de planning voor de komende maanden.

verjaardag-rianne-1lunch-rianne-swiestra-1

Verjaardag Rianne Swierstra

Tijd voor een feestje. Vriendin en kantoorgenoot Rianne Swierstra is 35 jaar geworden en dat vieren we met een uitgebreide lunch bij het Buffet van Odette. Girl talk en we praten uitgebreid over de mogelijkheden van botox en onze liefde voor kokosboter, maar vallen compleet stil zodra deze omelet met truffelkaas geserveerd wordt.

buffet-van-odette-1

En voor de nodige antioxidanten eten we er natuurlijk ook een gezonde salade bij met bieten, linzen en humus.

buffet-van-odette

Tony Chocolonely-taart van de Bijenkorf

Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder taart. Niet alleen Rianne is jarig, ook Tony Chocolonely viert namelijk een feestje. Deze fairtrade chocolade bestaat 10 jaar en om stil te staan bij dit heugelijke feit heeft het merk in samenwerking met de Bijenkorf een Limited Edition-taart ontwikkeld.

tony-chocolonely-1

En alsof we niet al genoeg hebben gegeten, eten we natuurlijk ook nog een groot stuk Tony Chocolonely-taart.

bodysculpture

BodySculpture

Na de taart moet er natuurlijk ook weer gewoon ‘gewerkt’ worden… Voor het tijdschrift Happy in Shape schrijf ik maandelijks een column dat geheel in het teken staat van sport, voeding of lifestyle. Deze maand staat in mijn artikel Body Sculpture centraal. Met deze massagetechniek ben je na 10 behandelingen niet alleen 2-3 centimeter omtrek van je buik/benen of heupen kwijt, maar omdat hij ervoor zorgt dat afvalstoffen versneld worden afgevoerd, gaat Body Sculpture ook cellulite tegen.

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn benen wel een massage kunnen gebruiken, nadat ik dit weekend heb meegedaan aan de MudMasters. Na 12 kilometer door de modder gerend te hebben en 35 obstakels getrotseerd te hebben, heb ik vandaag heel veel spierpijn en stijve gewrichten. En dat is een understatement. Deze keer meld ik me dus niet bij David Dijkstra vanwege het vetafbrekende effect van deze massage, maar puur en alleen om ervoor te zorgen dat ik weer normaal kan lopen.

boeklancering-miljuschka-3

Waar gegeten wordt, moet natuurlijk ook gedronken worden. En op zo’n feestelijke dag als vandaag kan champagne natuurlijk niet ontbreken. Geen verjaardag, maar om de lancering van Miljuschka’s Food Trucks te vieren.

boeklancering-miljuschka-2 boeklancering-miljuschka-1 boeklancering-miljuschka-5

Voor haar 24 Kitchentelevisieprogramma Miljuschka’s Food Trucks maakte Miljuschka Witzenhausen een culinaire rondreis door Amerika. In Texas, Los Angeles en New York ontdekte ze de zogenoemde Foodtruck-cultuur.

Van de Mother Trucker Veggie Burger, overdadige milkshakes, cheesecakes en healthy food: Het verslag van haar bijzondere reis (en de bijbehorende recepten!) vind je terug in haar eerste boek.

Morgen maar een balansdag en een extra rondje sporten…

Furrow op Instagram