arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
vlieland-met-kinderen-12

Photo Diary: Met de kinderen naar Vlieland

Zon, zee en strand en dat allemaal in eigen land. Toegegeven, dat zonnige gedeelte is een kwestie van mazzel, maar Vlieland heeft mijn hart veroverd en gelukkig ook dat van mijn gezin.

Photo Diary: Met de kinderen naar Vlieland

Het liefst brengen we dus zo veel mogelijk tijd door op het eiland en om nog specifieker te zijn: op het terras van Badhotel Bruin. Al dan niet voorzien van warme chocolademelk met slagroom. En je kunt het eiland eigenlijk ook niet verlaten zonder de Dame Blanche gegeten te hebben.

Kijken jullie mee met mijn Photo Diary: Met de kinderen naar Vlieland?

vlieland-met-kinderen-2

De boottocht naar het eiland maakt dus stiekem net zo veel indruk op de kinderen als een vliegvakantie. Bijkomend voordeel van de boot is dat je even naar buiten kan voor een frisse neus. Soms zelfs met zeehonden op de achtergrond.

badhotel-bruin-vlieland vlieland-vakantie-2

De aankomst in het hotel is even vriendelijk als altijd. Chocolade: check. Persoonlijke welkomstbrief: check. Laat de vakantie beginnen: check.

vlieland-met-kinderen-8 vlieland-met-kinderen-7

Mirjam Westers

En samen met eigenaresse Mirjam Westers bespreek ik haar liefde voor La Mer. Mirjam zweert bij de producten van dit huidverzorgingsmerk en we nemen dan ook uitgebreid de nieuwe Renewal Oil door en ook The Cream wordt driftig getest. Maar verandering van spijs doet eten: de Scrub & Mask van Filorga kan naar mijn mening niet achterblijven.

vlieland-met-kinderen-1

Fietsen op Vlieland

En wat is Vlieland zonder fiets? Het eiland is autovrij en er zit dus niks anders op dan je te verplaatsen met de fiets. Zelfs als het regent. Een ode aan de tandem.

vlieland-met-de-kinderen-11 vlieland-met-de-kinderen-10

Fietsen, wandelen en paardrijden

Een actieve vakantie is een understatement, want naast fietsen, wandelen we door de duinen en rijden we op Shetland Pony’s.

vlieland-met-kinderen-6 vakantie-vlieland-1

En na zo veel beweging zit er niks anders op dan uitgebreid te eten. De lunch bestaat uit een uitsmijter met kaas, paddenstoelensoep en hamburgers met friet voor de kinderen.

vlieland-met-kinderen-3

En dan is er tijd om even niks te doen. Kinderen op telefoons en iPads (sorry, pedagogisch niet altijd even verantwoord) en even relaxen voor het avondeten.

vlieland-met-kinderen-4 vlieland-met-kinderen-5 vlieland-met-kinderen-9

Vriendin Renée Vervoorn omschreef dit dessert ooit als ‘one not to be missed when you are on Vlieland‘. En dat klopt. Het is niet op papier vast te leggen hoe enorm lekker deze dame blanche is: vanille-ijs omhuld met witte chocolade (met een vleugje bladgoud), overgoten met warme chocoladesaus. Officieel de signature dish van Badhotel Bruin.

vlieland-met-kinderen

We hebben net weer voet gezet op het vasteland, maar verheugen ons alweer op het volgende bezoek aan het eiland. Echt!

Aanbieding Badhotel Bruin

Ook toe aan Vlieland? Voor 109 euro p.p. kun je twee nachten (inclusief ontbijt en wellness) verblijven bij mijn favoriete hotel. Aanbieding geldt tot 15 december 2015. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Badhotel Bruin.

Furrow op Instagram