arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Koffietijd BreastGro

Photo Diary: Let's talk boobs bij Koffietijd

Met de zomer in het vooruitzicht moeten de puntjes weer even op de i gezet worden: manicure, pedicure en de buikspieroefeningen weer even net iets trouwer doen dan normaal (of überhaupt mee beginnen, dat kan natuurlijk ook). Maar soms kan een onderdeel van de bikinistress ook te maken hebben met de stevigheid van je borsten.

Stevigere borsten

Geen tips voor een stralende glans, of hoe je je huid het beste kunt beschermen in de zomer, maar op vrijdag 6 mei stond mijn bezoek aan het RTL-programma Koffietijd volledig in het teken van borsten. Kijk je mee met mijn Photo Diary: Let's talk boobs bij RTL Koffietijd?Repetitie Koffietijd

Zoals altijd begint de dag met het doornemen van het item. Normaal gesproken vinden de repetities binnen plaats, maar vanwege het lekkere weer is de studio vandaag naar buiten verplaatst. Met slaaphaar en zonder make-up nemen Quinty en ik op het bankje in de tuin kort de vragen door en kan ik me alvast voorbereiden op de uitzending. Volop in de zon, en zonder zonnebrandcrème...

LIVE bij Koffietijd

De uitzending staat geheel in het teken van sport. Hoofdgast Arie Boomsma vertelt over zijn nieuwe boek ‘Beweeg!’, waarmee hij heel Nederland in beweging wil krijgen om zo een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen.
Personal trainer Radmilo Soda laat aan een aantal zwangere vrouwen zien hoe je fit de zwangerschap doorkomt en ik vertel over welke invloed sporten op mijn lichaam (en mijn borsten!) heeft gehad.


Nu heb ik nooit grote borsten gehad, met een beetje fantasie had ik 75A/80B, maar na 3 kinderen en een fanatiek sportregime was er helaas niks meer van mijn borsten over. Bij mij was er een borstvergroting nodig om er nog iets van te maken, maar het kan zijn dat je deze ingreep net even iets te ingrijpend vindt. En dan kun je de hulp inroepen van BreastGro.

BreastGro is een natuurlijk voedingssupplement, waarmee je op natuurlijke wijze je borsten kunt verstevigen, liften en in het uiterste geval zelfs vergroten.


Even tussendoor credits voor mijn schoenen, ze zijn verkrijgbaar bij van de Assem. Een ode aan deze leverancier, die elke vorm van (kleding!) en schoenenstress wegneemt.

Tip: Volg ze op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends en voor inspirerende foto's.Cup A

Op een natuurlijke manier je borsten vergroten, kan dat? Geeft BreastGro resultaat? En is dat niet gevaarlijk? Tijdens de uitzending leg ik uit dat de formule van BreastGro is gebaseerd op een gepatenteerde formule op basis van hopextracten, soja-extract en granen die de aanmaak van bestaand klierweefsel bevorderen en vertel ik alles over de verschillende ervaringen met dit product.


En zoals altijd kookt Koffietijdkok Casper Burgi weer de sterren van de hemel. In dit geval de tapijtschelpen uit de Noordzee, want hij maakt pasta vongole. Omdat hij nog wat tijd overhad, serveert hij er ook deze fantastische truffelbroodjes bij.

Mocht je meteen zin hebben om de keuken in te duiken, hieronder het recept:

Pasta Vongole

 • 400 g linguine pasta
 • 1 kg tapijtschelpen, goed gewassen (zie beschrijving)
 • extra virgin olijfolie
 • 3 tenen knoflook, gehakt
 • 1 Spaanse peper, zaadjes eruit en fijngehakt
 • 25 cl Italiaanse witte wijn
 • verse peterselie
 • naar smaak toevoegen: peper en zout

Recept pasta vongole

 1. Doe de tapijtschelpen in een kom met een handvol zout en laat er 5 minuten stromend water overheen lopen.
 2. Alle openstaande/kapotte schelpen kun je nu verwijderen.
 3. Kook de pasta in ruim water met zout, maar wel één minuut korter dan op de verpakking staat aangegeven. De pasta gaart namelijk later door in de saus.
 4. Verwarm twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de knoflook en de Spaanse peper toe en stoof dit enkele minuten tot ze glazig worden.
 5. Voeg dan de afgegoten schelpen toe en de witte wijn.
 6. Stoof de schelpen met deksel in één tot anderhalve minuut tot de schelpen gaan openstaan.
 7. Voeg dan de pasta en nog eens twee eetlepels olijfolie toe en laat alles nog eens maximaal twee minuten stoven tot de pasta beetgaar is.
 8. Bestrooi met peterselie en serveer direct.

Eet smakelijk!

Furrow op Instagram