arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Weg met die wallen!

Photo Diary Koffietijd + WINACTIE: Weg met wallen!

De decembermaand staat in het teken van gezelligheid, maar zo veel glühwein, kerstkransjes, en gevulde kalkoen kunnen ook een aanslag zijn op je huid.
Vaak is er op de avond zelf nog niet zo veel aan de hand, maar zie je de schade de volgende ochtend terug in de spiegel.

In het RTL 4-programma Koffietijd gaf ik tips hoe je je kan voorbereiden op alle drukte en hoe er je tijdens de feestdagen fris en fruitig uitziet. Kijk je mee met mijn Photo Diary Koffietijd: Weg met die wallen!

Wil je trouwens kans maken op een giftset van Remescar ter waarde van 105 euro? Onder aan het artikel vind je alle details van de winactie!


Terwijl Nederland bedekt is onder een dikke laag sneeuw en de studio van Koffietijd vol staat met de mooiste kerstbomen, praten Quinty en ik uitgebreid over donkere kringen en wallen.

Wanneer is een wal een wal? En wat is het verschil tussen donkere kringen en wallen?
En misschien nog wel het allerbelangrijkst: wat is dé oplossing tegen donkere kringen en wallen?


Om te laten zien welke mogelijkheden er zijn om donkere kringen en/of wallen te verwijderen, is er een model in de studio aanwezig.

Remescar Donkere Wallen en Kringen

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het op de beautyzolder van Koffietijd. Tijdens de uitzending kan je LIVE zien dat je met behulp van Remescar donkere wallen en kringen binnen 2 minuten kunt verminderen.


Wat je niet zag...

Met de zon op de achtergrond, lijkt het wel zomer. Helaas is het op de 'beautyzolder' echt ijskoud. Je ziet er niks van op beeld, maar er is geen verwarming en het is dus echt ijs- en ijskoud.Winactie Remescar

Wat is december zonder cadeau's? Op Instagram kan je deze giftset van Remescar ter waarde van 105 euro winnen.
Volg @furrownl op Instagram om met eigen ogen te zien hoe jouw wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Furrow op Instagram