arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
The Gift Suite Antwerpen

Photo Diary: The Gift Suite in Antwerpen

'We bring Hollywood to Antwerp', na het succes van de The Gift Suite in Nederland kan de rest van Europa natuurlijk niet achterblijven. En trouwens ook de rest van de wereld niet, want het gerucht gaat dat het concept binnenkort zelfs in Dubai gelanceerd gaat worden.

The Gift Suite

Het evenement is al sinds 2012 in Nederland een begrip, maar is tegenwoordig ook in België niet meer weg te denken: in de zogenoemde Gift Suite maken social influencers kennis met toonaangevende merken en worden ze geïnformeerd over de nieuwste trends en producten. Saillant detail: na afloop krijg je de mogelijkheid om alle producten ook zelf te ervaren en mee te nemen in een overvolle goodiebag.

De uitnodigingen zijn zo exclusief, dat er bijna om wordt gevochten. Of in mijn geval dat ik 200 kilometer naar België rij om erbij aanwezig te mogen zijn. Kijk je mee met mijn Photo Diary + video: The Gift Suite Antwerpen?


Maison de Trazegnies

De Gift Suite is een bijzonder evenement, waarbij een selecte groep Bekende Belgen (en één Nederlandse rimpelblogger) in 'Gift Suites’ het verhaal achter 15 verschillende merken leert kennen.


Persoonlijk contact maken, dat is waar het om draait bij The Gift Suite. En dat persoonlijke begint al meteen bij de voordeur. The Gift Suite Antwerpen vindt namelijk plaats in Maison de Trazegnies. Niet zomaar een 'maison' maar een geheel nieuw hotelconcept waarbij het allemaal draait om luxe in een intieme sfeer. Zo heeft het hotel maar 3 kamers, maar waarschijnlijk wel iets groter dan je gewend bent: gemiddeld 170 m2.


Lonneke Nooteboom van Style My Day

Ze mag dan Nederlands zijn, maar woont al meer dan 10 jaar in België: styliste Lonneke Nooteboom van Style My Day. Omringd door overheerlijke cupcakes van Momade legt Lonneke ons alles uit over het ontstaan van haar fashion platform en voorspelt ze alvast de trends voor deze zomer.NuFACE

Hij verstrakt je kaaklijn, verbetert de contouren van je gezicht en geeft je een mini-facelift in 5 minuten; je snapt dat ik al enige tijd nieuwsgierig ben naar dit liftende apparaat en nu was het eindelijk tijd voor een eerste kennismaking NuFACE.


Nadat ik minstens 10 jaar jonger (maar zonder make-up!) door het leven ga, kan ik bij BE Creative Make Up weer terecht voor mijn vertrouwde eyeliner, mascara en blush, verzorgt Caption ondertussen mijn nagels, waakt horlogemerk Cluse ervoor dat ik nooit meer fashionably late ben, en vertelt Dermalogica alles over hoe hun nieuwste Charcoal Resque Mask alle luchtvervuiling en talg uit je huid trekt om hem vervolgens te exfoliëren, te verzorgen en te verfrissen.

Dyson Pure Cool Link Luchtreiniger

Over luchtvervuiling gesproken: Dyson maakt een verpletterende indruk met de Pure Cool Link Luchtreiniger. Als je dacht dat je huid buitenshuis al veel te verduren heeft met uitlaatgassen en andere vorm van milieuverontreiniging, ook binnenshuis ligt het gevaar op de loer. Katten, honden, geurkaarsen, koken, stof, haarlak en deodorant zijn allemaal van invloed op de kwaliteit van de lucht in je huis.

Deze Pure Cool Link Luchtreiniger verwijdert allergenen en verontreinigende stoffen en is ondertussen ook een ventilator.


Met de nieuwste zomergarderobe van Triumph, Tailor&Elbaz, Espadrij en de Allure Kristalpad kan ik niet anders zeggen dan dat ik officieel klaar voor de zomer.Think-Pink

En zoals altijd draait het niet alleen maar om nemen. Zoals bij elke Gift Suite is het event gekoppeld aan een goed doel. Deze keer is dat Think-Pink. Deze organisatie zet zich in voor de bewustwording van borstkanker en wil het belang van screeningsmammografie onder de aandacht brengen.


Aan al het goeds komt een eind en er rest mij niks meer dan een overvolle goodiebag van meer dan 6 kilo mee te nemen naar ons warme kikkerlandje.

Furrow op Instagram