arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Gezichtsbehandeling met 24-karaats goud

Photo Diary: Gezichtsbehandeling met 24-karaats goud

Het belooft de aanmaak van nieuwe (gezonde!) cellen te versnellen, de elasticiteit van je huid te verbeteren, je collageen een boost te geven en afvalstoffen versneld af te voeren met een stralende huid tot gevolg.
Helaas is er nog geen enkel wetenschappelijk bewijs dat goud ook daadwerkelijk iets doet voor je huid. Sterker nog, goud in cosmetica is een veelbekritiseerd ingrediënt.


Waarschijnlijk wint de nuchterheid het weer eens van de glamour en vandaar dat we ons gezicht nog niet massaal laten beleggen met 24-kaarts bladgoud.

Juvena Golden Facial

Het lijkt misschien ietwat tegenstrijdig, maar bij de Juvena Golden Facial is het ook niet het goud dat het werk doet, maar draait het voornamelijk om het activeren van je eigen stamcellen, waardoor je huid er na afloop van deze behandeling uitziet om door een (gouden) ringetje te halen.


Het respectvol omgaan met je huid is de missie van het Zwitserse huidverzorgingsmerk Juvena. Centraal in alle behandelingen en producten (met uitzondering van de Juvena Body Pure Cleansing) staat de SkinNova SC-technologie die erop gericht is om de conditie van je huid dusdanig te verbeteren dat hij zelf aan het werk gaat.

Stamcellen

Waar (veel) andere huidverzorgingsmerken kiezen voor appelstamcellen, maakt Juvena liever gebruik van een peptide die de activiteit van je eigen stamcellen stimuleert. Met het uiteindelijke doel om een gezonde huid te creëren die zelf in staat is om de vochtbalans op peil te houden, schadelijke invloeden van buitenaf te weren én veroudering tot een minimum te beperken.


24-karaats bladgoud

Terwijl de wetenschappers nog met elkaar in de clinch liggen over de toegevoegde waarde van goud in cosmetica, kun jij ondertussen genieten van een 90 minuten durende gezichtsbehandeling bestaande uit 3 verschillende fleecemaskers én 24-karaats bladgoud dat met behulp van een uitgebreide massage in je huid gebracht wordt.

Doel van deze golden facial is dat je huid even tot rust kan komen en van een dosis vocht wordt voorzien, zodat je cellen na afloop weer genoeg energie hebben om optimaal te kunnen functioneren. En het goud heeft behalve een kalmerende werking ook een oplichtend effect, waardoor je huid er na afloop van de gezichtsbehandeling blinkend uitziet. En de dagen daarna.


Gezichtsbehandeling met 24-karaats bladgoud

Voor meer informatie over de golden facial kun je terecht bij één van de Juvena beautysalons of verkooppunten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram