arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
MAAIKE_MAKEUPGENIUS_1

Photo Diary: Furrow-look in MakeUp Genius app

L’Oréal MakeUp Genius app

Er zijn op de app inmiddels meer dan 4 miljoen looks geprobeerd en ook het aantal downloads (>300.000!) van de MakeUp Genius is indrukwekkend te noemen. Om ook in de toekomst net zo succesvol te blijven lanceert L’Oréal vier nieuwe looks in samenwerking met succesvolle beautyvrouwen Sophia Tienstra, Debbie Zwiers, Janine Breukhoven-Kho en met … mij!

Bij de MakeUp Genius app draait het er allemaal om dat je op een speelse manier, jouw make-up look kunt bepalen. Natuurlijk wel met de producten van L’Oréal.

In plaats van in de winkel, kun je namelijk met deze app op je telefoon of tablet virtueel make-upproducten testen, zonder dat je ze ook daadwerkelijk hoeft aan te brengen. Hij heeft trouwens wel iets weg van een videogame, want door je gezicht te scannen kun je in 3D zien welke kleur Color Riche oogschaduw jou het beste staat.

furrow-look-make-up-genius-app-10

En behalve producten, kun je in deze app ook complete make-up looks proberen. Zo is er een Denim look, een Catwalk look en vanaf binnenkort dus ook de Furrow look!

In deze Photo Diary krijg je een kijkje achter de schermen bij het samenstellen van deze look. Kijk je mee?

furrow-look-make-up-genius-app-1 furrow-look-make-up-genius-app-2

Furrow Look in MakeUp Genius app

De dag begint natuurlijk met het bepalen van de ‘Furrow look‘. Het draait allemaal om subtiliteit en om met zo min mogelijk make-up toch een enorme impact te creëren. En stiekem natuurlijk ook wel een beetje een liftend effect.

Samen met productexpert Yvonne Flierman kiezen we de producten die dit effect hebben: een zwarte eyeliner, een perzikkleurige blush en om de look compleet (en niet zo saai!) te maken een knallende lippenstift.

furrow-look-make-up-genius-app-8

MakeUp Genius app

Make-up is er natuurlijk in eerste instantie voor gemaakt om je mooier te maken en je kunt er ook een hoop onder verbergen, maar niet is alles is geheel zonder risico bij een rijpere huid. Met een lichtroze of een perzikkleurige blush zit je eigenlijk altijd goed, want die kan je wangen juist liften.

furrow-look-make-up-genius-app-9

Een een donkere kleur lippenstift maakt je al snel ‘hard’ en laat je lippen juist kleiner lijken. Dat wil trouwens niet zeggen dat ze geen opvallende kleur mogen hebben.

furrow-look-make-up-genius-app-5

Ben je benieuwd hoe de Furrow look jou staat? Nog even geduld, je kunt hem vanaf volgende week proberen in de MakeUp Genius App. Veel plezier!

Furrow op Instagram