arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
FOTB_WhiteDinner-173

Photo Diary + WINACTIE: Friends of The Brands White Dinner

In Las Vegas is het White Dinner een al bekend fenomeen en ook in Frankrijk wordt er elk jaar reikhalzend uitgekeken naar het ‘Diner En Blanc‘. Vanaf nu kan ook Nederland aan dat rijtje worden toegevoegd, want vrijdag 11 maart organiseerde Friends of The Brands in samenwerking met JAN Magazine en StyleToday voor het eerst het White Dinner in de Harbour Club in Amsterdam.

Voor wie de evenementen van Friends of the Brands niet kent: deze staan bekend om de indrukwekkende goodiebag die de weggeefactieshow van Oprah Winfrey (en tegenwoordig ook die van Linda de Mol) laat verbleken. En jij kunt deze goodiebag ter waarde van 455 euro winnen. Onderaan het artikel lees je hoe je kans maakt.

Photo Diary White Dinner

Kijk je mee met mijn Photo Diary van het White Dinner? Én hou deze week nauwlettend de Facebookpagina van Furrow in de gaten, want aan het eind van de week maak jij kans op dé goodiebag van het evenement.

FOTB_WhiteDinner-84

Vreugde en feest

Friends of The Brands heeft niet zomaar voor een wit thema gekozen. Deze kleur staat voor vreugde en feest en is gekoppeld aan bijzondere dagen zoals Kerstmis, Pasen en het huwelijk.

Een indrukwekkende witte dinertafel, 50 invloedrijke BN’ers, bloggers en social influencers, 5 exclusieve merken en het goede doel Dress for Success vormen samen de hoofdrol in deze culinaire avond.

20160311_WhiteDinner_HarbourClub_RebekkaMell_032

Dresscode: wit

En natuurlijk is wit ook de dresscode voor de avond. In plaats van in een trouwjurk aan te komen, koos mijn vaste date voor de FOTB-avonden Quinty voor een witte rok met bomberjack van ontwerpster Tamara Elbaz en ik een wit t-shirt van Jutka & Riska met bijpassende witte Nubikk-sneakers. O, en in het kader van de details: de rafels van mijn jeans zijn ook wit.

FOTB_WhiteDinner-73

Onder het genot van door The Harbour Club geserveerde amuses (en koekjes, muffins en cakepops!) draait het er tijdens deze avond allemaal om om de 50 invloedrijke vrouwen kennis te laten maken met exclusieve merken op het gebied van beauty, fashion en lifestyle.

FOTB_WhiteDinner-40

FOTB_WhiteDinner-620160311_WhiteDinner_HarbourClub_RebekkaMell_180

Aan tafel maken we kennis met de nieuwste bikini’s van Beachlife, vergapen we ons aan de suède Karman Bag, worden we verwend door SOAP Treatment Store, krijgen we gezonde snacks voorgeschoteld bij Body & Fit en vertelt Mineralogie ons alles over het nut van minerale make-up.

FOTB_WhiteDinner-96

Het is moeilijk te beschrijven hoe overweldigend deze avond is. Het tafellaken, de borden en natuurlijk de wijn: de kleur wit komt overal terug. Zelfs het plafond in de Harbour Club is door KreaD’or voorzien van witte bloemstukken.

20160311_WhiteDinner_HarbourClub_RebekkaMell_214

De illustraties van fashionchick Amanda van Efferink maken een onvergetelijke indruk en zijn de welbekende (witte) slagroom op de taart.

20160311_WhiteDinner_HarbourClub_RebekkaMell_225

Als je je afvraagt hoe het kan dat we zo slank blijven: na het maken van bovenstaande foto leggen we de muffins, biscuits en cakepops snel weer terug op hun plek.

20160311_WhiteDinner_HarbourClub_RebekkaMell_073

Body & Fit

Daarentegen vergrijpen we ons wel aan de heerlijkheden van Body & fit, waaronder een skinny cheesecake met aardbeien.

20160311_WhiteDinner_HarbourClub_RebekkaMell_306

Moe, maar meer dan voldaan, moeten we aan het eind van de avond nog één klus klaren: de goodiebag mee naar huis nemen. Je mag een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken, maar dit is dus echt een workout an zich.Winactie

Gedeelde smart is halve smart en ook jij kan je opmaken voor een dosis spierpijn, want jij kunt de goodiebag van het White Dinner WINNEN. Deel dit artikel op Social Media en laat in een comment achter waarom jij vindt dat je deze geweldige prijs moet winnen.

LET OP: Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen en de winnares heeft inmiddels een mail ontvangen!

Furrow op Instagram