arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Essie Kingsday Manicure Boot

PHOTO DIARY: Essie Kingsday Manicure boot

Het is inmiddels een terugkerend fenomeen, de Essie Kingsday Manicure Boot. Een dag voor Koningsdag kun je traditiegetrouw op de grachten van Amsterdam terecht voor een mini-manciure om vervolgens je nagels te voorzien van een spectaculaire (oranje) gellak.

Speciaal Willem-Alexander-gebak, oranje donuts en cakepops en natuurlijk heel veel nagellak. Kijk je mee met mijn Photo Diary?


Oranje cakepops

Oranje boven, oranje boven, leve de Koning. Alles op de Manicure Boot staat vanzelfsprekend in het teken van de 50ste verjaardag van Willem-Alexander. En bij een verjaardag hoort taart. Of, oranje cakepops voorzien van een kroon van witte chocolade met oranje glitters.


Vandaag negeren we voor het gemak even het feit dat suiker zich aan je collageen hecht en huidveroudering kan veroorzaken. Maar daar hoeven Fiene, Keet en Elsa zich überhaupt nog geen zorgen om te maken.


Het is bijna verplicht om je nagels op Koningsdag oranje te lakken, maar als je daar niet in de stemming voor bent dan kan je natuurlijk ook kiezen uit één van de 100 (!) andere Essie-kleuren.Rood, wit, blauw met oranje stippen

En waarom zou je het met zo'n uitgebreid kleurenpallet eigenlijk bij één kleur houden? Zo kun je ook gewoon voor rood, wit, blauw en oranje stippels kiezen.Wel iets om van tevoren rekening mee te houden: de nagellak van Essie blijft nogal lang zitten. Dat betekent dat ik de komende week ook met feloranje nagels door het leven ga. Gelukkig loop ik niet compleet voor paal, aangezien een felle nagellakkleur dé trend voor het voorjaar is.


Steun en toeverlaat (ook hard nodig met al die kinderen!) Jutka Colson ging voor een iets subtielere kleur en koos voor lila met een 'touch of gold'.


Een fantastische dag en volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Furrow op Instagram