arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Quanis Dermafiller

Meet & Greet Beauty Trade Special 2018

Terwijl voor Nederlandse begrippen de mussen van het dak vallen, vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 26ste editie van de Beauty Trade Special plaats.

Meer beauty per m2 is bijna niet mogelijk. Met 170 exposanten en 4 kennistheaters met lezingen en workshops kan je als professional deze vakbeurs niet aan je voorbij laten gaan. En als Rimpelkoningin eigenlijk ook niet.


Professional Beauty Product of the year 2018

Voor merken zoals Babor, Medik8 en Laviesage is de Beauty Trade Special misschien gesneden koek, maar het Japanse merk Quanis doet dit jaar voor het eerst mee. En hoe.
De welbekende Dermafiller is namelijk meteen genomineerd als Professional Beauty Product of the year 2018.

Kan je je helemaal vinden in de nominatie? Je kunt via de speciale beursapp jouw stem uitbrengen op Quanis Dermafiller van Pink Cosmetics.


Opvallend aan de Quanis Dermafiller is de manier waarop het hyaluronzuur in de huid wordt gebracht. Hyaluronzuur heeft van nature een grote moleculaire structuur, waardoor je het niet makkelijk in je huid krijgt.


Deze filler zonder naalden is opgebouwd uit oplosbare micronaaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. Deze micronaaldjes zijn niet groter dan 300 micron, waardoor ze makkelijk in je huid penetreren en vervolgens oplossen. Pijnloos, effectief en simpel.

Interessant detail: de micronaaldjes zijn natuurlijk en bevatten vanzelfsprekend geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol. En Quanis Dermafiller is vanzelfsprekend niet getest op dieren.


En de beurs is natuurlijk de ideale gelegenheid om zogenoemde noviteiten te presenteren. Naast een nieuwe verpakking zal Quanis in 2018 minimaal 3 nieuwe producten op de markt brengen.


Zonder meteen te veel details prijs te geven: je hoeft je het komende jaar in ieder geval geen zorgen te maken over een terugtrekkende haargrens, droge lippen en/of pigmentvlekken.


O, en zijde is niet alleen goed om op te slapen. Het is ook geweldig om te dragen. Neem eens een kijkje op de website van Silk by Nancy voor de mooiste zijden blouses. En topjes. En shorts.

Furrow op Instagram