arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
LINJA's

PERSOONLIJKE COLUMN: Sneakermeisje

Als sneakermeisje kan je me niet veel gelukkiger maken dan met de sportieve vintagelook die op dit moment het straatbeeld verovert. De meest gekke combinaties zijn mogelijk en je mag tegenwoordig zelfs Ugly Sneakers onder je Little Black Dress dragen.

Op hakken lopen kun je enigszins vergelijken met het drinken van wijn: je moet het leren.

Ik heb sowieso een schoenentic: in mijn kast vind je Gucci-loafers, retrosneakers van Alexander McQueen én vanzelfsprekend ook Balenciagia's.
Deze liefde voor schoenen beperkt zich trouwens alleen tot platte schoenen. Voor mij geen Louboutin's, Jimmy Choo's of Valentino's. En toch: als ik een paar mooie hakken zie, blijft het kriebelen.


Alle begin is moeilijk

Op hakken lopen kun je enigszins vergelijken met het drinken van wijn: je moet het leren. Alle begin is moeilijk.

De sneaker onder de hakken is ontwikkeld in samenwerking met een orthopedische schoenmaker. Dat klinkt allesbehalve sexy, maar dat deze hakken verantwoord zijn zie je niet aan de buitenkant terug.

Mijn liefde voor hardlopen heeft ervoor gezorgd dat ik vrij snel ben afgehaakt. Als ik niet kan sporten vanwege de blaren na een dansavondje op (geleende!) Louboutin's, dan gooi ik al vrij snel de handdoek in de ring.
De meeste hoge hakken gaan namelijk gepaard met pijnlijke en vermoeide voeten. Tenzij je voor een paar LINJA's kiest.


LINJA is een comfortabele pump waar je maar liefst twee keer zo lang op kunt lopen als op andere hakken. Dit houdt in dat je je gemiddeld 5,6 uur geen zorgen hoeft te maken over afgeknelde tenen en/of een tintelend gevoel in je hun voeten. En vanzelfsprekend ook geen blaren.

It's the inside that counts

De sneaker onder de hakken is ontwikkeld in samenwerking met een orthopedische schoenmaker. Dat klinkt allesbehalve sexy, maar dat deze hakken verantwoord zijn zie je niet aan de buitenkant terug.

Italiaans (lak)leer, suède of pythonprint: LINJA combineert ongekend comfort met een stijlvol design. Oftewel: mooie billen, lange benen én toch de volgende dag gewoon kunnen rennen. Best of both worlds.

LINJA Shoes

Een kokerrok met hakken is nog één stap te ver, maar tegenwoordig wissel ik mijn loafers wel steeds vaker af met hakken. In mijn kast trouwens nog steeds geen Louboutin's, Valentino's of Jimmy Choo's, maar wel een paar LINJA's. Of twee. Je hebt een schoenentic, of je hebt het niet.

Benieuwd naar de comfortabele pump? Voor meer informatie kun je terecht op de website van LINJA én tot 26 augustus kun je langs de pop-upstore op de Roelof Hartstraat in Amsterdam.

Furrow op Instagram