arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Banner YouTube

Persoonlijke column: mijn laatste artikel

Oké, misschien moet ik de titel van deze persoonlijke column iets nuanceren. Het is niet helemaal mijn laatste artikel, maar wel mijn laatste artikel voor de maand juli. Ik ga namelijk met vakantie, gewoon twee weken niksdoen. Ook dat moet ik nuanceren, want niksdoen met 3 kinderen betekent niet dat ik ongestoord op een strandbedje kan liggen. Terwijl het 35 graden is, ga ik in alle vroegte naar de bakker om vers stokbrood en croissantjes te halen, zet ik het ontbijt klaar, blaas ik luchtbedden op, bezem ik het appartement en haal ik natte zwembroeken van het bed. Maar, met een beetje geluk vind ik tussen de bedrijven door nog wel een moment om een goed boek te lezen.

Dit jaar is wel anders dan alle andere jaren, want normaal gesproken loopt Furrow tijdens mijn vakantie gewoon door. Meestal schrijf ik vooruit en komt er tijdens mijn afwezigheid elke dag een nieuw artikel online, maar dat gebeurt nu niet. #eng.

Zo staat er een video van een ooglidcorrectie gepland, komt er een vlog online waarin ik een vitamine C-peeling krijg, vertelt cosmetisch arts Patrice Visser je op IGTV alles over een nieuw en veelbelovend anti-agingingrediënt en zie je hoe je met de nieuwe filler Volux binnen 15 minuten een nieuwe kin kun creëren en meteen je kaaklijn kunt verstrakken.

YouTube en IGTV

Furrow staat niet stil, maar de focus ligt tijdens mijn vakantie op YouTube en IGTV. Video's dus. Let op: zelfs de vaste rubriek 'Het gezicht van...' verhuist naar zondag op YouTube. Deze ommezwaai is een voorbode voor de toekomst, want ik ben van mening dat het leuker is om naar een botoxbehandeling te kijken, dan erover te lezen. Je wilt toch met je eigen ogen zien wat er gebeurt, in plaats van een lang en ingewikkeld artikel te lezen.

Ik heb zeker niet stilgezeten de afgelopen weken. Ik heb dit keer alleen geen artikelen voorgeschreven, maar heel veel video's gemaakt. Zo staat er een video van een ooglidcorrectie gepland, komt er een vlog online waarin ik een vitamine C-peeling krijg, vertelt cosmetisch arts Patrice Visser je op IGTV alles over een nieuw en veelbelovend anti-agingingrediënt en zie je hoe je met de nieuwe filler Volux binnen 15 minuten een nieuwe kin kunt creëren.

Het enige wat jij hoeft te doen is je social media in de gaten te houden. Dus mocht je me nog niet volgen op Instagram, doe dat hier. En abonneer je op mijn YouTube-kanaal, klik hier. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Een abonnement kost niks, je kunt het zien als een soort nieuwsbrief, want je krijgt een mail als er een nieuwe video online staat. Dan weet je tenminste zeker dat je mijn vlog van de vitamine C-peeling niet mist.

Ik beloof je dat ik de komende weken via Instasories op de hoogte hou van al mijn Italiaanse avonturen. En zal het zelfs eerlijk zeggen als ik iets te lang in de zon zit. Nogmaals: deze stap is een voorbode voor de toekomst, dus ik zou het geweldig vinden als je op social media met me meereist.

Ciao!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram