arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Home, sweet, home

PERSOONLIJKE COLUMN: Home, sweet home

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De tijd van gaan is inmiddels aangebroken. Twee weken Italië heeft zijn sporen nagelaten: mijn vetpercentage is met minimaal 5% gestegen, mijn haar is geel en de rosacea op mijn kin is volop actief.
O, en ik ben ook nog eens heel bruin. Tegen zo veel zon is echt niemand opgewassen.

Hoezeer ik ook geniet van de vakantie, ik vind het ook altijd wel weer lekker om thuis te zijn. Zelfs tegen de vakantiewas zie ik niet op.
En de mails die ik de afgelopen weken zorgvuldig heb weten te negeren, moeten zo langzamerhand echt beantwoord worden.

Had ik al gezegd dat ik heel bruin ben? Ik heb geprobeerd om de hoeveelheid zon te beperken, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik daarin gefaald heb.

Ik ben kennelijk niet meer zo principieel na 3 Scroppino's. En een limoncello. En een Aperol Spritz.

Sinds ik weet hoe slecht de zon is, ben ik redelijk secuur in het beschermen van mijn huid, maar ik kan niet zeggen dat ik heilig ben. Allesbehalve, volgens mij ben ik nog nooit zo bruin geweest als nu.
Ik lig heus geen uren meer in de olijfolie te bakken, maar mijn neus heeft het deze vakantie behoorlijk zwaar te verduren gehad. En het feit dat mijn kin zo onrustig is (rosacea) is ook een teken dat mijn huid te veel zon heeft gezien. Ik ben kennelijk niet meer zo principieel na 3 Scroppino's. En een limoncello. En een Aperol Spritz.

Vanzelfsprekend heb ik bij thuiskomst meteen mijn strakke regime weer opgepakt. De eerste grove selectie in het beantwoorden van mijn mail, doe ik met een hydraterend masker op mijn gezicht, de Rozatrol heb ik weer uit de kast getrokken en natuurlijk kan ook wat extra vitamine A-zuurcrème geen kwaad.

Dat strakke regime beperkt zich trouwens niet alleen tot mijn huid. De pizza en pasta heb ik ingeruild voor gegrilde groente en ik heb mijn gezicht ook al twee keer in de sportschool laten zien.

Furrow Box

De rust, reinheid en regelmaat van thuis vind ik stiekem wel weer lekker. Na twee weken is het ook wel weer fijn om aan het werk te gaan. Er staan allerlei spannende projecten op stapel. Had ik de Furrow Box al genoemd?

Over pizza en pasta gesproken, nog maar 178 nachtjes slapen en dan staat de wintersport alweer voor de deur. Maar voorlopig: werk aan de winkel.

Furrow op Instagram