arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Het leed dat vakantiestress heet

PERSOONLIJKE COLUMN: Het leed dat vakantiestress heet

Ik ga op reis en neem mee: voorlopig nog even helemaal niks, want ik kom er niet eens aan toe om mijn koffer (en die van mijn kinderen!) in te pakken.
Ik ben nog druk aan het werk en kom niet tot nauwelijks toe aan de voorbereiding van de vakantie. En we gaan overmorgen weg.

Terwijl de wasmachine op volle toeren draait, doe ik ondertussen nog research voor een campagne van Schoonenberg over het taboe rondom hoortoestellen en tussen de bedrijven door ren ik naar de studio om foto's te maken van de comfortabele hakken van LINJA.

Zo gebruik ik deze periode om te testen of de verkoelende oogmaskers van BABOR echt wallen kunnen verminderen en of het hyaluronzuur van L'Oréal daadwerkelijk doet wat het belooft.

Personal assistent

En als je denkt dat ik me er met deze persoonlijke column met een jantje-van-leiden vanaf maak, dan heb je het mis, want ik doe er minstens 4 uur over om een artikel zoals dit te schrijven. Anders dan Yolanthe en Sylvie heb ik namelijk geen personal assistant die mijn social media doet of mijn column schrijft.

Om ervoor te zorgen dat het allemaal in een dag past, zijn mijn normen en waarden ietwat vervaagt. Ik loop al dagen make-uploos en met mijn haar in een staart rond en tijd om te sporten is er al helemaal niet.
Normaal gesproken is dat niet zo'n ramp, maar de combinatie met pizza, (afhaal)chinees en sushi doet mijn summer body geen goed. Maar zelfs daar heb geen tijd voor om me er druk over te maken. Dan maar wat meer vet. Vriezen we er na de vakantie wel weer af.

Vakantiestress

Ik moet zeggen dat de vakantiestress soms ook best goed van pas komt. Zo gebruik ik deze periode om te testen of de verkoelende oogmaskers van BABOR echt wallen kunnen verminderen en of een crème met hyaluronzuur van L'Oréal daadwerkelijk doet wat hij belooft. Je kan in ieder geval niet zien dat ik stress heb.

Furrow loopt tijdens mijn afwezigheid gewoon door. De laatste hand wordt gelegd aan de ontwikkeling van de Furrow-Box, zodat deze vanaf begin september verkrijgbaar is en om ervoor te zorgen dat er tijdens mijn vakantie elke dag een nieuw artikel online komt, heb ik de laatste tijd 3 video's gemonteerd en al 18 (!) artikelen vooruit geschreven. Dan snap je meteen waarom ik zo enorm toe ben aan vakantie.

Reis je trouwens digitaal met me mee? Volg Furrownl op Instagram en blijf via mijn Instastories op de hoogte van mijn Italiaanse avonturen. Ci vediamo tra due settimane. Ciao!

Furrow op Instagram