arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers: wel of geen botox?

Niet alleen in Amsterdam-Zuid is het bestrijden van rimpels populair, ook op het platteland duikt botox steeds vaker op. Voor dag en douw opstaan en het buitenleven (lees: zon) zorgt bij de inwoners voor versnelde huidveroudering. Waren tot voor de kort nog de meeste cosmetisch artsen alleen in de randstad te vinden, tegenwoordig openen steeds meer klinieken in de kleine dorpjes hun deuren.

Yvon Jaspers: wel of geen botox?

Ondanks dat Yvon Jaspers niet de indruk wekt druk bezig te zijn met haar uiterlijk, is het boerderijleven ook voor haar niet echt bevorderlijk en maakt ze zich steeds meer zorgen hoe ze overkomt op beeld.  “Mijn zelf in de lak gezette blonde lokken zijn na een opnamedag verwaaid tot een schutkleur en een model dat wegvalt tegen de hooiberg waarin ik een boer interview. In mijn leuke gebloemde tuniekje met koordjes en strikjes lijk ik op beeld wel zes maanden zwanger en van mijn rode laarzen die het setje zo compleet maakte, is uiteindelijk helemaal niks meer te zien”.

Tja, en als Yvon zich al zo druk maakt over haar verwaaide kapsel, hoe zou het dan zijn met haar rimpels?

Wat denken jullie? Gebruikt Yvon Jaspers wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de beroemde Clinique claryifing lotion. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de (niet-)rimpels van Yvon Jaspers.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram