arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Casbergen botox

Yolanthe Cabau van Kasbergen: wel of geen botox?

Een fronsrimpel (of welke rimpel dan ook) is echt ‘not done’ als je langs het voetbalveld staat om je man aan te moedigen. Botox is dus hot onder voetbalvrouwen. Ondanks dat de vrouw van Wesley Sneijder nog maar 28 jaar oud, kun je je afvragen of Yolanthe Cabau van Kasbergen geen botox gebruikt om eventuele toekomstige rimpels te voorkomen. Want terwijl bij de meeste mensen na een crashdieet de wangen ter plekke naar beneden zakken, blijft bij Yolanthe alles keurig op z’n plek.

Gebruikt Yolanthe botox?

De voetbalvrouw is namelijk aan de lijn en tegenwordig besmet met het size-zero-virus. Volgens Yolanthe hoeven we ons echt geen zorgen om haar gezondheid te maken en is ze naar eigen zeggen juist topfit. Ik sport lekker en ben hard aan het werk. Maar ik eet alles nog gewoon, maak je geen zorgen. Ik ben juist gelukkig nu.

Natuurlijk is sporten geweldig voor je, maar een kweekvijver voor hamsterwangen en nieuwe rimpels. Vooral hardlopen is desastreus als je mooi oud wil worden. Deze sport zorgt er niet alleen voor dat vet op je heupen verdwijnt, maar ook uit je gezicht (lees: je lijkt instant 5 jaar ouder).

Maar sporten heeft ook voordelen. Zo zorgt ervoor het dat je huid meer zuurstof krijgt en door te zweten worden afvalstoffen naar buiten gedreven. Welkom zomerse glans. Daarnaast stimuleert regelmatige lichaamsbeweging je huid om collageen aan te maken.

Wat denk jij? Gebruikt Yolanthe Cabau van Kasbergen wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments 100% zeepvrije Purity 2-fasen oog-en lipreinigingslotion van Dr. van der Hoog verloot. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Yolanthe Cabau van Kasbergen.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram