arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
roya-zare-3

Wenkbrauwspecialiste Roya Zare

Ze is niet alleen het geheim achter de wenkbrauwen van vele vrouwelijke BN’ers, ze zit ook achter die van een hoop mannelijke BN’ers. Van wie precies, daar doet ze enigszins geheimzinnig over. Roya Zare: “Voor mannen is het een stuk moeilijker om toe te geven dat ze hun wenkbrauwen laten doen. Maar de wenkbrauwen zijn bij mannen net zo belangrijk als bij vrouwen. Grote wenkbrauwen kunnen bij mannen al snel voor een norse blik zorgen.”

Ook voor mannen geldt dat je het gezicht kan veranderen door iets aan de wenkbrauwen te doen. Het is trouwens wel belangrijk dat je niet gaat epileren bij mannen. Roya: “Bijwerken, knippen en uitdunnen. Meer niet.”

roya-zare-2

De perfecte wenkbrauw

Roya: “De perfecte wenkbrauw is een wenkbrauw die bij je gezicht past. Je moet niet zomaar de trends volgen, want je wenkbrauwen moeten echt bij je passen.”

Zo is het advies van Roya dat je de vorm van de wenkbrauwen moet aanpassen aan je gezicht.  Roya: “Als je een grote neus hebt moet je nooit voor dunne wenkbrauwen kiezen. Anders komt je neus te veel naar voren. Dunne wenkbrauwen leggen het accent juist op je neus.” En ook voor grote ogen geldt de regel: geen dunne wenkbrauwen. Roya: “Als je grote ogen combineert met dunne wenkbrauwen, zie je alleen je ogen. Terwijl je het hele plaatje wilt zien. Grote ogen, grote wenkbrauwen dus. Maar wel in de juiste vorm.”

Maar door de juiste wenkbrauwen kun je er ook voor zorgen dat verhoudingen in je gezicht anders worden. Roya: “Een lang voorhoofd kan je niet verkorten, maar door de wenkbrauwen te accentueren, kun je er wel zorgen dat je voorhoofd kleiner lijkt.”

roya-zare

Wenkbrauwspecialiste Roya Zare

Ook de kleur van je wenkbrauwen kan je maken of breken. Roya: “Misschien moet je even wennen aan een donkere kleur, maar wenkbrauwen horen juist kleur te hebben. Op dit moment zijn donkere wenkbrauwen in, maar ze geven ook echt kleur aan je gezicht. Als je te lichte wenkbrauwen hebt kan het lijken alsof je ziek bent. Wenkbrauwen zijn zo belangrijk. Als je wenkbrauwen niet de juiste vorm of kleur hebben, dan is je hele uitdrukking niet goed. Wenkbrauwen kan je gezicht maken of breken.”

Ook als je geen wenkbrauwen hebt, kun je bij Roya terecht. “Dan maak ik wenkbrauwen. Dat kan ik niet in één keer. Dat vraagt om tijd en geduld. Maar ik kan er langzaam voor zorgen dat je weer vollere wenkbrauwen krijgt.”

Roya Zare is één van de experts in het ‘Stel je vraag-team’ en zal al jullie wenkbrauwvragen te beantwoorden.

 

Furrow op Instagram