arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk: wel of geen botox?

Van sommige (film)sterren, celebs en BN’ers is het echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken. Bij Lindsey Lohan, Monique van der Ven en queen of botox Nicole Kidman kan niemand er meer omheen. Zij zien er echt onnatuurlijk rimpelloos uit voor hun leeftijd. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of ze botox gebruiken om de eerste rimpels te verwijderen. Welke sterren hebben hulp gekregen van de plastisch chirurg in hun strijd tegen de rimpels?

Deze week staat RTL4-presentatrice Wendy van Dijk centraal. Publiekslieveling Wendy van Dijk wordt over anderhalve week 41 jaar oud, maar ziet er echt nog geweldig uit voor haar leeftijd. En trouwens ook voor haar gewicht. De meeste dunne vrouwen hebben een ingevallen gezicht met vooral heel veel rimpels, maar daar heeft The Voice of Holland-presentatrice op miraculeuze wijze geen last van.

Wat denk jij? Gebruikt Wendy van Dijk botox?

En zoals elke week is er weer een winactie: onder de reacties wordt een reinigingsmelk van Dr. van der Hoog verloot. Een goede reiniging staat aan de basis van elke strijd tegen rimpels. Daarom kun je deze week de Hydro reinigingsmelk winnen, waarmee niet je niet alleen make-up kan verwijderen, met deze reinigingsmelk wordt ook de vorming van nieuwe cellen geactiveerd.

Furrow op Instagram