arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Wel of geen botox?

Van sommige (film)sterren en BN-ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Nicole Kidman, Madonna en ook van onze eigen Linda de Mol is het algemeen bekend dat ze naar de botox grijpen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of ze wel of niet naar de plastische chirurg gaan. Of bezitten ze daadwerkelijk de goede genen waardoor ze niet ouder worden. Daarom vanaf nu elke donderdag de rubriek: wel of geen botox?

Deze week staat Cameron Diaz centraal. De 40-jarige actrice ziet er geweldig uit. En dat is nog een understatement. Volgens de actrice zelf gebruikt ze absoluut geen botox. Toch is er op haar voorhoofd geen enkele rimpel te bekennen en ook om haar mond is geen lijntje te zien. Daarom de vraag: gebruikt Cameron echt geen botox? Wat denken jullie?

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram