arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Vitamine A-zuurcrème in de zon

Als je iets nodig hebt tijdens de zomermaanden dan is het je vitamine A-zuurcrème wel. De zon is de grootste veroorzaker van nieuwe rimpels, die je natuurlijk het liefst gelijk weer wilt wegsmeren met de crème die daadwerkelijk fijne lijntjes en rimpels vermindert. Maar hoe zit dat nu eigenlijk met vitamine A-zuurcrème en de zon?

Vitamine A-zuurcrème en de zon gaan best samen, maar het is niet helemaal de bedoeling dat je een hele dag naar het strand gaat, als je net vitamine A-zuurcrème hebt opgebracht. Toch kun je als je slim bent, ook tijdens de zomermaanden gewoon doorgaan met het gebruiken van de antirimpelcrème der antirimpelcrèmes.

Vitamine-A-zuurcreme-in-de-zon

Vitamine A-zuurcrème zon

Als je nieuwe rimpels tijdens de zomermaanden wilt voorkomen is het gebruik van een goede zonnebrandcrème echt een must, maar al helemaal als je ook dagelijks vitamine A-zuurcrème gebruikt. Je moet het niet in je rimpels halen om je gezicht (en de rest van je lichaam) niet te beschermen tegen de zon.

Vitamine A-zuurcrème zorgt er namelijk voor dat je huid dunner wordt, waardoor er gemakkelijker nieuwe huidbeschadiging (lees: rimpels of pigmentvlekjes) kan ontstaan.

Vitamine A-zuurcrème zongevoelig

In deze video legt esthetisch arts Stephan Marks uit wat je precies moet doen om tijdens de zomermaanden gewoon door te kunnen gaan met vitamine A-zuurcrème. En geeft hij tips over de combinatie van vitamine A-zuurcrème en de zon:

Furrow op Instagram