arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vitamine-A-zuur-creme

Vitamine A-zuurcrème kopen

Het is de enige crème waarvan wetenschappelijk is bewezen dat hij fijne lijntjes en rimpels vermindert: vitamine A-zuurcrème. Niet voor niets populair bij veel vrouwen, maar helaas is de crème niet zomaar in de winkel te koop, maar vanwege eventuele bijwerkingen alleen op recept verkrijgbaar.
Internet zou internet niet zijn als je de de crème niet online zou kunnen kopen (lees: via deze link koop je hem zonder een eigen recept).

Vitamine A-zuurcrème is trouwens niet alleen geschikt om rimpels tegen te gaan, maar helpt ook echt tegen acne, pigmentvlekken en littekentjes.

Vitamine A-zuurcrème kopen

Vitamine A-zuurcrème stimuleert de celdeling van de huid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en andere oneffenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar ren nou niet gelijk naar je huisarts om je als een gek vol te smeren met deze crème, want ook voor dit ‘wondermiddel’ geldt dat er bepaalde risico’s aan zitten.

Je huid moet wennen aan de crème met vitamine A-zuur.
 Geduld en rustig beginnen zijn key-woorden als je met deze crème aan de slag gaat. De crème kan namelijk echt wonderen verrichten voor je huid, maar in dit geval gaat het spreekwoord ‘geduld is een schone zaak’ echt op.

De koude wintermaanden staan voor de deur, en dit zijn de maanden om je huid te laten laseren, te smeren met tretinoïnecrème of andere rimpelbehandelingen te laten doen, waarbij het belangrijk is dat je de zon vermijdt.

Vitamine A-zuurcrème kopen online

Helaas voor alle zwangere vrouwen, hoewel het niet bewezen is dat het gebruik van crèmes met vitamine A-zuur kwaad kan tijdens de zwangerschap, voor de zekerheid wordt er geadviseerd vitamine A-zuur te vermijden tijdens de zwangerschap. Gelukkig doen de extra kilo’s tijdens de zwangerschap vaak al wonderen voor je rimpels.

Furrow op Instagram