arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Van je rimpels af door de placenta van een schaap

Ik wil best elke dag een blikje tomatenpuree eten als dat helpt tegen beginnende rimpels, ook zou ik zo de straat op durven lopen met een rood hoofd na een chemische peeling , maar sommige dingen gaan zelfs mij te ver.

Victoria Beckham behandelt haar rimpels met de placenta van een schaap

Simon Cowell en Victoria Beckham zijn helemaal fan van een anti-rimpel-behandeling, waarbij de placenta van een schaap wordt gebruikt. Bizar. Toch wordt deze nieuwste rimpelbehandeling gezien als het alternatief voor bijvoorbeeld een facelift. De schapen-rimpel-behandeling duurt maar 30 minuten en je bent zeker 5 maanden van je rimpels verlost. Een schapenrimpelbehandeling werkt zo goed tegen rimpels, omdat in de placenta van een schaap een bepaald eiwit zit dat je huid stimuleert om weer collageen aan te maken. De placenta zit vol stamcellen die er voor zorgen dat je weer een jonge en stevige huid krijgt.

Wat is een rimpelbehandeling met de placenta van een schaap?

Eerst krijg je een verdovende crème op je gezicht gesmeerd, want de behandeling doet zonder verdoving namelijk best een beetje pijn. Daarna word je behandeld met een professionele dermaroller. Een dermaroller is helemaal hip and happing onder celebs als bijvoorbeeld Madonna. Een dermaroller is een aparaat dat met kleine naaldjes allemaal piepkleine gaatjes in je huid maakt, zodat je huid een teken krijgt om zichzelf weer te herstellen (en zo krijg je vanzelf weer een babyhuidje).  Met de dermaroller wordt ook je doorbloeding van je huid gestimuleerd.

Dermaroller

Na de behandeling met de dermaroller komt de placenta van het schaap om de hoek kijken. Het is geen bloederige toestand, want de eiwitten van de placenta zijn verwerkt in een heldere vloeistof die de plastsich chirurg in je huid masseert. Na de behandeling met de schapenplacenta mag je 12 uur je huid niet nat maken, maar dan heb je wel gegarandeerd resultaat. Binnen 3 dagen kan je namelijk al zien dat je minder rimpels hebt.

Wat kost de rimpelbehandeling met de placenta van een schaap?

Je kan helaas nog niet in Nederland terecht voor deze bizarre rimpelbehandeling. Je zult naar Londen moeten vliegen als je je rimpels wil laten behandelen met de placenta van een schaap. Naast de verblijfkosten voor een weekendje londen, ben je voor deze behandeling ongeveer 900 euro kwijt.

Furrow op Instagram