arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Valentijnsdag slecht voor je rimpels

Valentijnsdag slecht voor je rimpels

Valentijnsdag 2013

Het is Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, chocolade of kaarten. Valentijnsdag wordt al sinds het jaar 496 gevierd op 14 februari. Deze dag staat natuurlijk bekend als de meest romantische dag van het jaar, maar het brengt voor veel mensen ook behoorlijk wat stress met zich mee. Veel vrouwen hopen toch stiekem op een (anonieme) liefdesverklaring. Combineer deze stress, het veelvuldig turen met gespitste ogen naar de brievenbus en je snapt dat nieuwe rimpels zo gemaakt zijn.

Valentijnsdag 2013

Wat nou als die felbegeerde kaart niet bezorgd wordt? Hieronder vind je 5 tips om Valentijnsdag zo rimpelloos mogelijk door te komen, ook als je geen kaart hebt ontvangen.

5 tips voor een rimpelloze Valentijnsdag:

Koop rode rozen: Misschien vind je het in eerste instantie een beetje sneu om voor jezelf een grote bos bloemen te kopen, maar wie wordt er nou niet blij van rozen? Een bos rode rozen tovert meteen een grote glimlach op je gezicht en je kunt met rozenblaadjes zelf rozenwater maken. Rozenwater is vanwege de helende werking briljant tegen rimpels.

Ga uiteten: Niet alleen zijn jouw rimpels bij kaarslicht bijna onzichtbaar, tegen een combinatie van vis en een glas rode wijn is geen enkele rimpel bestand. Neem als dessert nog een chocoladetoetje en je weet zeker dat je morgen vrolijk en rimpelloos wakker wordt.

Shop: Uit onderzoek blijkt dat we toch gewoon het allergelukkigst worden van shoppen. Daar kan echt helemaal niks tegenop. Zelfs een romantische vrijpartij niet. Dus wees blij dat je geen kaart hebt gekregen, want anders had je vanavond aan de bak gemoeten. Een dure anti-rimpelcrème shoppen is natuurlijk briljant voor je rimpels, maar ook schoenen of jurkjes doen je rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ontspan: Ik snap dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan als er op de dag van de liefde geen rode envelop bezorgd is, maar een masker in bad doet wonderen voor je humeur en voor je rimpels. Even 15 minuten helemaal niks, lekker in bad met een boek of de LINDA. Binnen een kwartier ben je weer vrolijk en rimpelloos.

Slapen: Ook slapen doet wonderen. Niet voor niets is slaap de allergoedkoopste rimpelbehandeling. Het is heel saai, maar 8 uur slaap doet echt wonderen voor je rimpels. En het voordeel is: als je morgen wakker wordt, is het 15 februari. Weer een doodnormale vrijdag.

Ga jij vandaag iets aan valentijnsdag doen?

Furrow op Instagram