arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Uma Thurman: wel of geen botox?

Gebruikt Uma Thurman wel of geen botox?

Na alle Kerstdiners, cadeautjes en familiebezoeken is het weer tijd voor het normale leven. Zoals elke donderdag is er de vaste rubriek ‘wel of geen botox?’

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het namelijk overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Janice DickinsonPriscilla Presley en onze eigen Monique van der Ven is het duidelijk dat ze voor botox kiezen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of ze botox gebruiken om de eerste rimpels te verwijderen. Misschien hebben sommige celebs gewoon wel extreem goede genen waardoor er elk jaar nog beter uit gaan zien. Welke ster heeft wat hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Deze week staat de Kill-Bill actrice Uma Thurman centraal. De 42-jarige actrice en moeder van 3 kinderen ziet er minstens 10 jaar jonger uit. Geen rimpel op haar gezicht te zien. En Uma Thurman lijkt ook geen last te hebben van wallen. Want van slaaptekort moet ze last hebben, aangezien haar dochter Luna nog maar 6 maanden oud is. Of gaat haar nanny ’s nachts uit bed voor dochter Luna?

Wat denk jij? Gebruikt Uma Thurman botox?

Barbara Bekhuis heeft de vorige winactie gewonnen. Zij is de winnares van een Kagami body-pakket. Ook deze week is er weer een winactie. Onder de reacties wordt een Dermaquest Rich Moisturrizer verloot.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram