arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Uit de kliniek komen

Uit de kliniek komen

Ondanks dat het aantal rimpelbehandelingen met botox elk jaar stijgt heerst er nog steeds een enorm taboe rondom de injectable. Waarom is het toch zo moeilijk om toe te geven dat je botox gebruikt om van je rimpels af te komen? Ook in Hollywood is het een groot schandaal als een celebrity openlijk toegeeft botox te gebruiken en is er een heel persteam nodig om alle reacties te verwerken.

Deze 3 dames zijn zo moedig geweest om eindelijk toe te geven dat botox het geheim is achter hun niet-rimpels. Ze hebben altijd beweerd fel tegen botox te zijn, maar zijn na jaren van ontkennen nu toch ‘uit de kliniek’ gekomen:

Gwyneth Palthrow Botox

Uit de kliniek Gwyneth Paltrow:

Gwyneth Paltrow is eerder bekend geworden vanwege haar healthy levensstijl, dan de films waarin ze gespeeld heeft. Gwyneth beschouwt haar lichaam als haar ‘tempel’ en er gaat bijna geen dag voorbij dat de actrice niet praat over haar dieet. Zodra iets niet biologisch of glutenvrij is, dan valt het voor Gwyneth in de categorie gif. Het kan zijn dat ik iets gemist heb en dat botox ineens glutenvrij is, maar Gwyneth heeft onthuld dat ze toch botox heeft gebruikt in haar strijd tegen de rimpels.

Het was volgens Gwyneth wel een eenmalige actie, want ze vond van zichzelf dat ze er wel gek uitzag. “Ik ben te bang om echt een facelift te ondergaan, maar misschien ben ik wel van mening veranderd als ik 50 ben. Volgens mij doe ik alles om rimpels te voorkomen. Maar botox doe ik niet nog een keer, ik zag er echt uit als Joan Rivers.”

Uit de kliniek Nicole Kidman geeft botox toe

Uit de kliniek: Nicole Kidman

Zelfs toen Nicole Kidman bijna helemaal niets meer van haar gezicht kon bewegen, bleef ze nog ontkennen dat ze botox gebruikte in haar strijd tegen de rimpels. Maar ineens kwam ze aan het begin van 2013 ‘uit de kliniek’. “Ik heb botox geprobeerd, maar het was niets voor mij. Ik ben ermee gestopt en nu kan ik eindelijk mijn gezicht weer bewegen. Ik ben vanaf nu helemaal ‘au naturel’ en er is verder niet aan mij gesleuteld. Ik veroordeel niemand die botox gebruikt, maar persoonlijk geloof ik dat je vooral gezond moet leven en zorgen dat je fit bent. Ik gebruik zonnebrand, ik rook niet en ik zorg goed voor mezelf. En daar ben ik trots op.”

Uit de kliniek Jennifer Aniston geeft botox toe

Uit de kliniek: Jennifer Aniston

En ook Jennifer Aniston had nogal wat moeite om toe te geven dat botox het geheim achter haar niet-rimpels is. “Mensen denken dat ik regelmatig botox gebruik, maar dat is echt niet zo. Ik ga niet zeggen dat ik het niet heb geprobeerd en ik besef dat je er makkelijk verslaafd aan kan raken als je het al een keer geprobeerd hebt. Toch doe ik het nu niet meer, want al dat cosmetisch gedoe ziet er bij mij belachelijk uit.” 

Toch ben ik benieuwd naar het geheim achter de niet-rimpels van de 3 dames, want het blijft een mysterie hoe het toch kan dat ze allemaal ‘gestopt’ zijn met botox, maar dat de rimpels niet zijn teruggekomen…

Furrow op Instagram