arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis botox

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Nicole Kidman, Madonna en ook van onze eigen Linda de Mol is het algemeen bekend dat ze naar de botox grijpen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of botox gebruiken om de eerste rimpels tegen te gaan en of ze wel of niet naar de plastische chirurg gaan. Misschien hebben Jennifer Aniston, Angelina Jolie en Kim Kardashian gewoon wel goede genen waardoor ze niet ouder worden? Daarom elke donderdag de rubriek: wel of geen botox?

Deze week staat bekende Nederlander Trijntje Oosterhuis centraal. Trijntje Oosterhuis is weer helemaal hip nu ze Angela Groothuizen heeft vervangen als vast jurylid in The Voice of Holland. Vorige week was Trijntje zelfs trending topic op twitter. Angela Groothuizen geeft openlijk toe dat ze verslaafd is aan een botoxinjectie: “dat het er op die tv in elk geval niet uitziet of ik al een mening heb, voordat ik hem heb.”

Trijntje Oosterhuis is ondertussen niet meer weg te denken bij The Voice of Holland. Trijntje is één van de strengste juryleden, maar heeft ze daarmee automatisch een strenge blik met de bijbehorende fronsrimpel? Zou Trijntje Oosterhuis net als haar voorganger Angela Groothuizen elke week een botoxinjectie nemen voordat ze op tv komt? Wat denk jij?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram