arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Trijntje Oosterhuis

Gebruikt Trijntje Oosterhuis botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Trijntje Oosterhuis centraal. Haar (niet)- rimpels waren de afgelopen 2 weken trending topic op Twitter. Gebruikt het vaste jurylid van The Voice of Holland nou wel of geen botox?

Eigenlijk is het bijna geen vraag meer, want de experts zien overduidelijk tekenen van botox. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat Trijntje botox gebruikt om van haar fronsrimpel af te komen. Zoals je op de foto hieronder kan zien, had de Nederlandse zangeres een aantal jaren geleden nog een fronsrimpel en is deze op mysterieuze wijze verdwenen. Net als haar voorgangster Angela Groothuizen kiest Trijntje dus voor botox.

Fronsrimpel Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis en botox

Ik snap wel dat Trijntje Oosterhuis botox kiest om van haar fronsrimpel af te komen. Als ik me al stoor aan mijn fronsrimpel als ik er één op een foto zie, dan begrijp ik wel dat je je aan je rimpels ergert als je elke week door meer dan 3 miljoen mensen bekeken wordt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram