arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Tom Cruise Botox

Tom Cruise: wel of geen botox?

Tom Cruise: wel of geen botox?

Niets is impossible voor Tom Cruise en het is dan ook niet zo gek dat hij er op zijn 50-ste (!) beter uitziet dan toen hij 30 was. Mr. Scientology doet er alles aan om jong te blijven. Zo traint hij gemiddeld 3 uur per dag en leeft hij op een low-carbdieet van ongeveer 1200-1300 calorieën om zijn inmiddels ietwat hangende sixpack te behouden.

Gebruikt Tom Cruise botox?

Volgens Tom Cruise ligt het geheim voor zijn jeugdige uitstraling in regelmatig sporten, gezond eten en vogelpoep. Het gerucht gaat dat Tom Cruise groot fan is van de schoonheidsbehandeling waarbij de uitwerpselen van een bijzondere nachtegaal worden gebruikt. Net als Victoria Beckham smeert Mr. Impossible zijn gezicht maar al te graag in met speciale vogelpoep die wordt verzameld op het Japanse eiland Kyushu.

Volgens Tom dankt hij zijn niet-rimpels aan deze gezichtsbehandeling, maar dat niet alleen. Zo draagt Tom Cruise bijna meer make-up dan de gemiddelde vrouw en gebruikte hij tijdens zijn huwelijk met Katie Holmes dagelijks haar mascara om zijn wimpers meer volume te geven. Ik zeg: woest aantrekkelijk (ahum).

Tja, en als ex-man van Queen of Botox is de kans natuurlijk groot dat hij af en toe een beetje botox van Nicole Kidman leent.

Wat denk jij? Gebruikt Tom Cruise wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Thierry Mugler Womanity Eau de parfum ter waarde van 49,50 euro verloot. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de jeugdige look van Tom Cruise.

Furrow op Instagram