arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Tips van filmsterren en bn’ers: reinig je gezicht juist niet!

Reinig je gezicht juist niet

Alle sterren en bn’ers zijn het er over eens: als iets belangrijk is om je huid mooi te houden, dan is het reinigen wel. Toch? Maar de trend lijkt nu toch de andere kant op te gaan. De 46-jarige Hollywoodactrice Selma Hayek zit er nog geweldig uit. Volgens de filmster gebruikt ze echt geen botox of fillers en heeft ze maar één tip: reinig je gezicht juist niet. Selma Hayek beweert haar rimpelloze gezicht te danken aan het feit dat dat ze haar gezicht nooit te reinigt in de ochtend.

Reinig je gezicht nooit in de ochtend

Volgens de 46-jarige filmster is dat haar geheim in haar strijd tegen de rimpels. “Ik maak mijn gezicht nooit schoon in de ochtend. ’s Nachts herstelt je huid zich en de oliën die je lichaam uit zichzelf aanmaakt houden je jong. Die wil je er ’s ochtends toch niet afhalen, maar nog de hele dag plezier van hebben. Daarom reinig ik mijn gezicht nooit in de ochtend, alleen maar ’s avonds”.

Hmmm? Misschien toch een idee om de tips van Selma op te volgen, aangezien ze er op haar 46ste nog briljant uitziet. Volgens Selma is het wel heel belangrijk om je gezicht ’s avonds extra grondig te reinigen. Heb je toch nog de behoefte om je gezicht ’s ochtends schoon te maken? Dat betekent dat je volgens Selma dat je het de vorige avond niet goed hebt gedaan. ’s Avonds nog zorgvuldiger je gezicht schoonmaken dus.

Maar ik moet toegeven dat ik het lastig vind om elke avond voor het slapengaan mijn gezicht nog te gaan schoonmaken. Het liefst plof ik meteen in mijn bed. Gelukkig ben ik niet de enige: Jessica Simpson twitterde een foto van zichzelf in bed vol met make-up. Hier gaf ze ook toe geen zin te hebben om al het make-up van haar gezicht te halen.

Wil je toch echt elke ochtend je gezicht reinigen? Hieronder enkele tips die je zorgen dat je in ieder geval door het reinigen niet meer rimpels krijgt:

  • Reinig niet te ruw, vooral niet rondom je ogen.
  • Gebruik geen zeep. Gebruik het liefst alleen water en in noodgevallen, kun je ’s ochtends toch een facewash gebruiken
  • Smeer je gezicht na het reinigen altijd in met een hydraterende crème.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram