arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Themaweek: rimpelloze Kerst

Rimpelloze Kerst

Vanaf morgen staat Furrow een week lang in het teken van een rimpelloze Kerst. Hoe kom je zonder zorgen, maar vooral zonder rimpels de Kerst door?De hele decembermaand is eigenlijk één en al gezelligheid, maar Kerst en de bijbehorende kerstboom is voor veel mensen toch wel het hoogtepunt van het jaar.

Toch is het zo dat de feestdagen ook voor veel stress kunnen zorgen. Het klaarmaken van het kerstdiner gaat vaak niet zonder slag of stoot. De één lust geen konijn, de ander wil geen carbs en de kinderen weigeren om hun gepofte aardappel op te eten. Tel daar de verplichte familiebezoeken met bijbehorende schoonmoeder (de mijne is heel lief hoor, voor als je dit leest) bij op en je krijgt ter plekke nieuwe rimpels.

En dan is er zoals elk jaar nog die verschrikkelijke hamvraag: pas ik nog in mijn beeldige kerstjurkje? Want laten we eerlijk zijn: de decembermaand is in zijn geheel niet goed voor je figuur. Door al deze zorgen kan het zijn dat er spontaan nieuwe fijne lijntjes en rimpels in je gezicht schieten of je fronsrimpel tijdens de feestdagen nog dieper wordt. Geen nood: vanaf nu is er de Rimpelloze Kerst.

Tips tegen rimpels

Op Furrow vind je normaal elke dag al rimpeltips, maar vanaf morgen draait alles er nog eens extra om om hoe je er tijdens deze bijzondere dagen op je allermooist en vooral zonder rimpels uit kan zien. Met nog 11 dagen te gaan tot Kerst, start je rimpelregime namelijk nu.

Tips, winacties en tutorials voor een rimpelloze Kerst

Tijdens de Rimpelloze Kerst-week zijn er ontzettend veel winacties en kun je (als je echt je fronsrimpel niet wil belasten tijdens deze dagen) een botoxbehandeling winnen. Ook is een er in de Rimpelloze Kerst-week een interview met een bekend Nederlands glamourstel waarin zij antwoord geven op de vraag hoe zij de Kerst zonder rimpels doorkomen.Vanaf morgen dus elke dag tips en vooral heel veel tutorials en winacties voor een rimpelloze Kerst.

Rimpelregime

Heb jij eigenlijk tijdens deze feestdagen een ander rimpelregime dan normaal? En wat doe je om er tijdens deze feestdagen extra leuk uit te zien, of doe je helemaal niks anders tijdens de feestdagen?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram