arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Tatjana Simic

Tatjana Simic: wel of geen botox?

De uitspraak ‘O buurman, wat doet u nu?’ is wereldberoemd en het succes van de film Flodder is mede te danken aan haar rol als de spraakmakende Kees . Toch wordt de 50-jarige Tatjana Simic nog steeds gezien als één van de meest sexy vrouwen van Nederland en laat ze ook nu nog menig mannenhart sneller kloppen.

Volgens Tatjana is ze van nature gezegend met haar sexy uitstraling en ligt haar geheim niet bij de cosmetisch arts: “Ik heb nog niets aan mezelf laten doen. Dat is tegenwoordig heel belangrijk om te zeggen; dat je nog niet gedingest bent.”

Tatjana Simic: wel of geen botox?

Ze wil ook graag laten zien dat je geen botox nodig hebt om mooi oud te worden: “Kennelijk denken de ’gewone’ mensen nu dat je gelukkiger wordt als je botox gebruikt. Ik doe het niet. Je zult zien dat zo’n spuit bij mij helemaal verkeerd uitpakt en ik de rest van mijn leven met een scheef gezicht moet rondlopen. De straf van God. Ja, echt. Niet met zo’n donderwolk uit de hemel maar zo: dom schaap, je moest toch zo nodig anders zijn? Je was toch niet tevreden met wat je had?”

Wat denken jullie? Gebruikt Tatjana Simic wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een L’OCCITANE beautypakket verloot ter waarde van 95 euro.  Dit pakket bestaat uit een oogcrème, dagcrème en een showergel. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over wat Tatjana allemaal aan haar rimpels doet.

Furrow op Instagram