arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Sylvie van der Vaart

Sylvie van der Vaart: wel of geen botox?

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het namelijk overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Janice DickinsonPriscilla Presley en onze eigen Linda de Mol is het duidelijk dat ze voor botox kiezen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of ze botox gebruiken om de eerste rimpels te verwijderen. Misschien hebben sommige celebs gewoon wel extreem goede genen waardoor er elk jaar nog beter uit gaan zien. Welke ster heeft wat hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Deze week staat de 34-jarige Sylvie van der Vaart centraal. De ex-voetbalvrouw ziet er eigenlijk altijd fantastisch uit. Zelfs op de foto’s net na de aankondiging van haar scheiding ziet Sylvie van der Vaart er nog geweldig uit. Ondanks dat Sylvie pas 34 jaar oud is, is er op het gezicht van de presentatrice echt geen enkele beginnende rimpels te ontdekken. Van botox is bekend dat je er het beste vroeg mee kan beginnen. Zou de jonge Sylvie nu al voor botox hebben gekozen?

En stress is echt desastreus als het om rimpels gaat en de vraag is dan ook of haar scheiding invloed heeft op haar rimpels. Zal de komende (verdrietige?) periode ook van haar gezicht af te lezen zijn?

Wat denk jij? Gebruikt Sylvie van der Vaart botox?

Ook deze week is er weer winactie, onder de reacties wordt een speciale zonnebrandcrème verloot. Ook in de winter kan de zon grote schade aan jouw huid aanrichten en nieuwe rimpels veroorzaken. Daarom kun je deze week een tube Zinclear SPF 30 ter waarde van 30 euro winnen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram