arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Sonja-Bakker-Botox-2

Sonja Bakker: wel of geen botox?

Sonja Bakker is terug van weggeweest: op 10 juni presenteert de gewichtsconsulente haar eerste, erotische roman: Ibiza, de hemel en de hel. Nou is seks in principe goed tegen rimpels, maar Sonja heeft nogal een hoop goed te maken, want haar 3-jarige time-out was nogal een roerige periode.

Zo besloot ze te scheiden van haar jeugdliefde, werd ze opnieuw verliefd op haar toekomstige man Jan Geus en kregen ze samen nog een een kind. Dit zorgt bij de meeste mensen voor minimaal 10 nieuwe rimpels. En dan vergeet ik voor de goede orde nog maar even dat Sonja bijna de helft van het jaar op het zonnige Ibiza verblijft.

Gebruikt Sonja Bakker botox?

Sonja Bakker is naar eigen zeggen helemaal klaar voor het huwelijk dat ook op het Spaanse eiland plaatsvindt. Ze wil kost wat kost rimpels op haar bruiloft voorkomen en heeft zich dan ook niet aan haar eigen ‘Sonja-Bakker-dieet’ gehouden: “Er moet ook niet te veel meer veranderen aan mijn figuur, want dan moet de trouwjurk steeds worden aangepast. En ik heb het rustig aan gedaan hoor qua afvallen. Dat tekent ook zo erg in het gezicht en dat zou ik jammer vinden.”

Wat denk jij? Gebruikt Sonja Bakker voor haar bruiloft wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Guhl Daily Moisture Spray verloot. Deze spray richt zich speciaal op het vochtherstel van het haar. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de gevolgen van een crashdieet in combinatie met een flinke dosis zon op de hamsterwangen van Sonja Bakker.

Furrow op Instagram