arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Snog Marry Avoid

Snog marry avoid

Nederlandse versie van Snog, Marry, Avoid

Veel te veel make-up, te veel botox (terwijl er überhaupt nog geen rimpel te zien is) en nog veel meer spray tan en zonnebank, oftewel de wereldberoemde serie: Snog, Marry, Avoid.

Snog, Marry, Avoid komt naar Nederland. De engelse variant wordt al uitgezonden bij vrouwenzender TLC, maar op RTL 5 loopt nu de oproep voor Nederlandse kandidaten voor Snog, Marry, Avoid. Televisieproducent Endemol is druk bezig om kandidaten te vinden voor deze succesvolle serie.

Snog Marry Avoid

Wat is Snog Marry Avoid?

In Engeland is de Snog, Marry, Avoid al sinds 2008 te zien op BCC Three en de serie is nog steeds super populair. In de serie wordt een poging gedaan om extreem, uitbundig geklede meiden en jongens te veranderen.

In het programma krijgen alle kandidaten een zogenoemde make-under en worden ze omgetoverd in een ‘natural beauty’. Er is geen plaats meer voor een enorme laag foundation, nephaar en nepnagels. In het programma bepaalt namelijk een reusachtige computer, de POD (Personal Overhaul Device) wanneer schoonheid echt is of nep.

Snog marry avoid

Wil jij met deze kandidaat zoenen (snog), trouwen (marry) of zou je haar het liefst vermijden (avoid)?

Mensen op straat krijgen een foto te zien van de kandidaat die die aflevering centraal staat. Dan mogen de voorbijgangers hun ongezouten mening geven over het uiterlijk van de hoofdpersoon. Zouden zij met deze kandidaat willen zoenen (snog), trouwen (marry) of zouden ze haar het liefst vermijden (avoid)?

En als de mening van de straat nog niet genoeg indruk heeft gemaakt, vertelt de POD ook nog eens wat zij van het uiterlijk vindt van de kandidaten. Daarna krijgen de kandidaten een make-under en worden ze ontdaan van alles wat nep is: nepnagels, nephaar, nepteint en nepwimpers. Meestal komt er dan een supermooi meisje onder alle foundation vandaan. Na de make-under wordt er weer een foto van de kandidaat gemaakt en mogen voorbijgangers op straat nog een keer zeggen of ze dit keer wel met haar willen zoenen, trouwen of dat ze nog steeds met een grote boog om haar heen zullen lopen.

Snog, Marry, Avoid gaat om relatief jonge meisjes die helemaal los gaan met make-up, botox en nepalles, maar er zijn ook genoeg vrouwen die wel een make-under kunnen gebruiken op botoxgebied. Zou het een goed idee zijn om ook een cosmetische variant te maken op de succesvolle serie? Dat de POD vrouwen laat zien hoe ze er zonder botox of met alleen met een beetje baby botox uitzien. Een zogenoemde botox-make-under?

Het zou toch wat zijn als het lukt om bijvoorbeeld Linda de Mol als kandidaat mee te laten doen? Er is nogal veel ophef over het botoxgebruik van Linda de Mol. Veel mensen roepen op twitter dat Linda een leeuwenkop heeft, maar andere vinden haar juist weer prachtig. Toch ben ik benieuwd hoe Linda er zonder botox uit zal zien. Of Janice Dickinson zonder plastische chirurgie?

Zou jij kijken naar een botox versie van Snog, Marry, Avoid?

 

 

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram