arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Frecious, een stralende huid met slowjuice

Frecious, een stralende huid met slowjuice-5

Frecious, een stralende huid met slowjuice

Het gerucht gaat dat Jennifer Lopez de hele dag door worteltjes eet om haar huid jong en glanzend te houden. Ook Jennifer Aniston is groot fan van groenten om haar rimpels mee te bestrijden. De Hollywoodactrice drinkt zo veel mogelijk groentesapjes, want volgens de 43-jarige Hollywoodactrice zijn ze niet alleen verantwoordelijk voor haar rimpelloze huid, maar beweert ze dat ze ook haar figuur te danken heeft aan deze wonderdrankjes. Welkom Frecious in mijn diepvries. Frecious is namelijk niet zomaar een groentesapje, maar het draait bij dit product allemaal om ‘slowjuice‘.

Je kunt anno 2013 echt niet meer aankomen met een ouderwetse blender om je groenten in te persen. Wil je echt hip and happening zijn, dan bereid je je drankjes met een slowjuice.

Frecious, een stralende huid met slowjuice

Beautyfood Frecious

Slowjuices zijn koudgeperste sappen van groenten en fruit. Door de sappen koud te persen, ontstaat er geen verhitting tijdens het persen en vindt er minimale oxidatie plaats. Hierdoor blijven alle vitaminen, mineralen en anti-oxidanten maximaal behouden. Niet voor niets behoren deze drankjes tot het beautyfood.

Er zijn verschillende slowjuicers op de markt: zo kun je handmatig je fruit slowjuicen en zijn er volautomatische slowjuicers. Als je geen plek hebt voor nog een machine op je aanrechtblad, of geen stress in de keuken wilt, kun je je drankjes ook kant-en-klaar uit de diepvries bestellen bij Frecious.

De groentesapjes van Frecious zijn zo vers, dat ze bevroren bij je worden afgeleverd. Een flesje Frecious staat voor 1 kilo groenten en fruit. Als daar je rimpels zich niet ter plekke van terugtrekken, weet ik het ook niet meer.

Frecious, een stralende huid met slowjuice-4

Er zijn 3 verschillende Frecious-smaken: Celery Slim (bleekselderij), Carrot Care (wortel) en Heart Beet (rode biet). Alle drankjes zijn supergezond (lees: geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen) en werken ieder zuiverend voor je hele lichaam.

In de strijd tegen rimpels ben ik tot veel bereid. Normaal walg ik alleen van rode bieten en ook bleekselderij is niet iets wat ik graag eet, maar deze groentesapjes zijn gewoon goddelijk. En nog een bijkomend voordeel; deze drankjes zorgen ervoor dat je minder honger hebt en ook je behoefte aan zoet wordt er minder door. Komt dat lichaam van Jessica Alba toch ineens binnen handbereik.

Wil jij ook een stralende huid met deze groentesapjes? Je kunt online jouw eigen beautyfood bestellen via de website van Frecious.

 

 

Furrow op Instagram