arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
o-JENNIFER-ANISTON-facebook

Slappe huid oksels: bat lift

Slappe huid oksels: bat lift

Het blijft lastig om te trainen en ook met de laser kom je er moeilijk bij: de slappe huid onder je oksels. Tijdens de zomerperiode zorgen de mouwloze jurkjes er dan ook voor dat de bat lift in populariteit wint.

De bat lift dankt haar naam aan de vleugels van een vleermuis. Naast de borstvergroting, facelift en liposuctie krijgen plastisch chirurgen het steeds drukker met de brachioplasty (lees: officiële naam voor de bat lift), waarbij de slappe huid onder de oksels wordt weggesneden.

Ondanks een strak fitnessregime en een gezonde levensstijl kan het toch zo zijn dat je onder je oksels te maken krijgt met een slappe huid. Ook in dat gebied krijg je te maken met vermindering van collageen en elastine, met huidverslapping tot gevolg. Combineer dit met het feit dat je spieren naarmate je ouder wordt ook verslappen, waardoor de dunne huid nog sneller gaat hangen.

batwing-lift

Slappe huid oksels: bat lift

Niet alleen als je veel bent afgevallen is brachioplasty een manier om verlost te worden van de slappe huid onder je oksels, ook door veel celebs wordt deze ingreep gezien als dé oplossing om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Zo gaat het gerucht dat Jennifer Aniston deze ingreep serieus overweegt. En de bat lift beperkt zich trouwens niet alleen tot de slappe huid van je oksels, maar als je toch bezig bent, kun je desgewenst ook gelijk een deel van je bovenarmen laten liften.

Het grote nadeel van de bat lift is, dat de littekens van deze operatie moeilijk te verbergen zijn. In tegenstelling tot een borstvergroting waarbij je de littekens kunt laten wegvallen onder de borst, of een facelift waar ze gemakkelijk achter het oor te verstoppen zijn, is er onder de oksel niet veel plek om de littekens te verstoppen. Dat is ook de reden dat de fractionele laser veelvuldig wordt ingezet om de littekens na een brachioplasty mee te verminderen.

Pushups, pullups in combinatie met een strikt dieet of gewoon je mouwloze jurkje verruilen voor een exemplaar met mouwtjes mocht je het echt niet zien zitten om voor je slappe oksels onder het mes te gaan.

Furrow op Instagram