arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Slaaprimpels voorkomen en herstellen tijdens de nacht

 Cupron-anti rimpel kussen

Slaaprimpels voorkomen

Ik vraag me af hoe sleeping beauty Doornroosje eruitzag toen ze door haar prins wakker werd gekust na 100 jaar slaap. Ik word tegenwoordig namelijk al na één nacht wakker met mijn hele gezicht vol slaaprimpels. Slaaprimpels kan ik net aan, omdat ik weet dat ze na een frisse douche vanzelf weer verdwijnen, maar toch maak ik me stiekem zorgen of mijn slaaprimpels op een dag besluiten dat ze het zo naar hun zin hebben in mijn gezicht dat ze toch willen blijven.

Hoe kan je slaaprimpels voorkomen?

Chinese vrouwen sliepen vroeger zelfs met een porseleinen kussen dat ervoor zorgde dat ze geen last hadden van slaaprimpels. Nou hoef je niet direct naar je porseleinen servieskast te rennen om te kijken of je met wat knutselwerk een eigen porseleinen kussen kunt fabriceren, want het kussen van Cupron is het geheim om slaaprimpels te voorkomen. Maar nog veel belangrijker: het kussen helpt je ook van je kraaienpootjes af en kan nieuwe rimpels voorkomen.

Hoe werkt het antirimpelkussen?

Het speciale antirimpelkussen is het alternatief voor botox en de fabrikant beweert zelfs dat als je op dit kussen slaapt het niet alleen slaaprimpels voorkomt, maar zelfs fijne lijntjes en kraaienpootjes vermindert.  Een studie (ik moet er wel bij zeggen dat deze studie door Cupron is gefinancierd) toonde aan dat proefpersonen die op het antirimpelkussen sliepen al na 4 weken minder last hadden van fijne lijntjes en kraaienpootjes rondom hun ogen. In het kussen zitten namelijk kleine koperdeeltjes verwerkt en de onderzoekers vermoeden dat het de koperdeeltjes zijn die de productie van collageen stimuleren.

Net als vitamine C speelt koper ook een belangrijke rol in de productie van collageen, maar dan gaat het over koper dat je lichaam binnenkrijgt uit je voeding of door het in te nemen als voedingssupplement. Er is niks bewezen van het verminderen van rimpels door op koper te slapen. Ondanks dat er koperdeeltjes zitten verweven in het antirimpelkussen voelt het kussen niet anders aan dan een normaal kussen.

Als je (slaap)rimpels wilt voorkomen is het sowieso beter om op een zijden kussensloop te slapen. Met een zijden kussensloop glijdt je gezicht bij het bewegen tijdens de slaap makkelijker over het kussen, waardoor je huid niet aan het kussen blijft hangen, zodat er nieuwe (slaap)rimpels ontstaan.

Droom je van dit antirimpelkussen? Je kunt het kussen voor 50 dollar online bestellen via de website van Cupron.

Ben jij eigenlijk bang voor slaaprimpels?

 

Furrow op Instagram