arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Size matters: Virtuoos Metabolism

Vroeger kon ik alles eten: ’s ochtends chocoladecruesli, tijdens de lunchpauze at ik zonder problemen een roze koek en een kitkat en ’s avonds een patatje met mayo. Ook zonder sporten kwam ik geen grammetje aan. Na mijn 25ste kon ik nog steeds alles eten zonder aan te komen, maar kwam de balansdag in mijn leven. Na een dag snoepen, deed ik de volgende dag net iets rustiger en zo bleef ik op gewicht. Nu ik boven de 30 ben en moeder van 3 kinderen, moet ik minimaal drie keer per week sporten en bestaat mijn week uit minimaal 5 balansdagen. Met moeite blijf ik op gewicht.

Door mijn werk bij een groot fitnessbedrijf heb ik alle mogelijkheid om te kunnen sporten en ook op het gebied van voeding weet ik een hoop. Maar een beetje extra hulp kan nooit kwaad. Virtuoos Metabolism is een van mijn geheimpjes om op gewicht te blijven. Volgens de verpakking helpt het je vetverbranding te verhogen en zorgt het voor een verhoogd energieverbuik. Kort gezegd: het helpt je om gewicht te verliezen.

Dat betekent nog niet dat je dan dus maar dat extra koekje bij de koffie moet nemen, omdat je nu toch die pillen slikt. Je moet juist meer bewegen en beter eten. Maar dan geeft dit je net dat extra zetje. Een maanddosering kost je 41,50 euro, maar dat stimuleert mij juist nog meer om niet naar dat koekje te grijpen.

www.virtuoos.com

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram