arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Sarah Jessica Parker

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Janice Dickinson, Priscilla Presley en onze eigen Monique van der Ven is het duidelijk dat ze voor botox kiezen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of ze botox gebruiken om de eerste rimpels te verwijderen. Misschien hebben sommige celebs gewoon wel extreem goede genen waardoor er elk jaar nog beter uit gaan zien. Welke ster heeft wat hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Daarom elke week op Furrow de rubriek: wel of geen botox?

Sarah Jessica Parker

Deze week staat Sex and the City-actrice Sarah Jessica Parker centraal. De 47-jarige actrice en moeder van 3 kinderen ziet er voor haar leeftijd echt spectaculair uit. Ondanks dat Sarah Jessica Parker knetterdun is heeft ze weinig last van rimpels. Ook slaaptekort, wat je toch regelmatig hebt met 3 kinderen, lijkt niet van invloed te zijn op de rimpels van de actrice.

Sarah Jessica Parker heeft er geen moeite mee om moeder natuur een handje te helpen als het om schoonheid gaat. 3 jaar geleden was het bijna wereldnieuws toen de ster haar wereldberoemde moedervlek liet verwijderen.

Gebruikt Sarah Jessica Parker botox?

Hoe zorgt Sarah Jessica Parker dat ze er ook op haar 47ste spectaculair uitziet?

Brigitta van Someren heeft de winactie van vorige week gewonnen. Het vitamine B5 serum is inmiddels naar haar onderweg. Ook deze week is er weer een winactie. Onder de reacties wordt een Kagami bodylotion verloot ter waarde van 25 euro.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram