arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Sabia Boulahrouz

Sabia Boulahrouz-4

Sabia Boulahrouz: wel of geen botox?

De soap uit Hamburg is hot. Er gaat geen dag voorbij zonder dat Sylvie, Rafael en Sabia Boulahrouz voorpaginanieuws zijn. Het ‘ultieme verraad’ van Sabia Boulahrouz was de afgelopen dagen overal trending topic. Alles is bijna al besproken over Sabia Boulahrouz, alleen haar rimpels nog niet. Want ondanks alle alle zorgen, stress en media-aandacht ziet de Duitse voetbalvrouw er nog steeds geweldig uit. Een jonge minnaar mag dan al slecht voor je rimpels zijn, maar hoe groot is de druk wel niet als je het bed deelt met de ex van Sylvie van der Vaart?

Gebruikt Sabia Boulahrouz wel of geen botox?

Sylvie van der Vaart is gemaakt voor een leven in de schijnwerpers. Zo zien we haar altijd met make-up en zelfs als ze naar de sportschool gaat, ziet Sylvie er nog fabulous uit. Daarnaast kennen we Sylvie natuurlijk niet zonder make-up, gebleekte tanden, wimperextensions, spray-tan en extensions. Maar hoe zit dat met haar hartsvriendin? Het spreekwoord is niet voor niets ‘waar je mee omgaat, word je mee besmet. ‘

Het is inmiddels duidelijk dan Sylvie en Sabia dezelfde smaak hebben qua mannen, de vraag is of ze ook dezelfde plastisch chirurg delen? De 35-jarige Duitse Sabia lijkt in eerste instantie een stuk ‘natuurlijker’, maar is dat eigenlijk wel zo?

Sabia Boulahrouz-5

Gebruikt Sabia botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de Touch of Silk crème van Hannah verloot ter waarde van 70 euro. Deze crème heeft niet voor niets alle prijzen gewonnen. Touch of Silk is een crème op basis van siliconenolie, die zorgt voor een egale teint en kleine oneffenheden worden onmiddelijk opgevuld.

Wat denk jij? Gebruikt Sabia botox?

Furrow op Instagram