arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Roya Zares wenkbrauwlift

Roya Zare Wenkbrauwlift-5

Roya Zares wenkbrauwlift

Roya Zare is het geheim achter de wenkbrauwen van sterren zoals Leontine Borsato, Bridget Maasland, Lieke van Lexmond en Nicolette van Dam. O, ik ben Renate Verbaan-Gerschtanowitz nog vergeten. Haar agenda is twee maanden van tevoren volgeboekt, vrouwen komen vanuit het hele land om hun wenkbrauwen door Roya Zare te laten stylen. Roya beweert met haar methode vrouwen 10 jaar jonger te kunnen laten lijken en wordt niet voor niets de Iraanse wenkbrauwkoningin genoemd. “Als je wenkbrauwen goed zijn, heb je geen botox of facelift nodig,” aldus Roya.

Roya Zare Wenkbrauwlift-4

Roya Zare

Vergeet dunne, fijne wenkbrauwen. Volgens Roya zijn volle, dikke wenkbrauwen weer hip. Oeps. Ze houdt van sterke krachtige wenkbrauwen, mooi donker aanwezig en perfect van model. Roya gaat dan ook niet zomaar je wenkbrauwen bijwerken of epileren. Roya stylet je wenkbrauwen en kijkt naar je gezichtsvorm en naar hoe je praat en beweegt. Elke wenkbrauw die ze ‘maakt’ is weer anders.

Over mijn wenkbrauwen is Roya duidelijk: “Je hebt een mooi gezicht, maar die wenkbrauwen…”. Om vervolgens nogmaals bedenkelijk naar mijn wenkbrauwen te kijken en daarna nog de woorden ‘moeilijk’, ‘weinig haar’ en ‘dun’ te mompelen.

Gelukkig heeft Roya voor de mensen die vroeger driftig mee hebben gedaan met de dunne-wenkbrauwen-trend een oplossing. Je zal niet in één keer met een volle bos naar buiten lopen, maar Roya combineert een piepklein scheermesje met speciale kruiden die de haargroei van je wenkbrauwen stimuleren.

Roya Zare's wenkbrauwlift

Roya Zare vormt je wenkbrauwen met een klosje garen

Roya vormt je wenkbrauwen en kan ze zelfs verhogen of verlagen. Ze gebruikt het liefste een klosje garen. Door het garen als een schaar over het gezicht te bewegen, worden de haren met wortel en al verwijderd en tegelijkertijd masseert de draad de huid.

Roya Zare Wenkbrauwlift-2

En ze epileert niet zomaar, Roya heeft een heel toekomstplan voor je wenkbrauwen. “Epileren is nu, maar ik kijk naar de toekomst. Ik bestudeer een gezicht en bedenk waar ik uiteindelijk naartoe wil met je wenkbrauwen. Kijk naar de wenkbrauwen van Leontine Borsato. Vroeger waren de wenkbrauwen van Leontine dun en rond. Ik heb alles veranderd.  Nu heeft ze de wenkbrauwen die bij haar gezicht passen.”

De droom van Roya is om de wenkbrauwen van Linda de Mol te mogen veranderen. Want volgens Roya passen de wenkbrauwen van de Nederlandse presentatrice niet goed bij haar gezicht.

Roya Zare Wenkbrauwlift

O ja, en als je vermoedt dat de wenkbrauwkoningin alleen is weggelegd voor celebs met een bijpassend salaris, dan heb je het mis. Roya’s wenkbrauwlift kost je 32,00 euro. Voor meer informatie kun je terecht op haar website: www.royazare.nl

Roya Zare's wenkbrauwlift

 

Furrow op Instagram