arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Robert Schoemacher Perfect Age Center

Robert Schoemacher Perfect Age

Robert Schoemacher Perfect Age Center

Robert Schoemacher, botox en het Gooi, dat is natuurlijk een gouden combinatie. Nederlands bekendste cosmetisch arts (nee, hij is dus geen plastisch chirurg!) opende in oktober 2012 de eerste botoxwinkel van Nederland midden in het centrum van Hilversum.

Er heerst nog steeds een taboe rondom botox en injectables. Ondanks dat bijna elke Hollywoodster of BN’er tegenwoordig botox gebruikt en botox elk jaar weer de populairste rimpelbehandeling is, het daadwerkelijk toegeven is voor veel mensen nog net een stapje te ver. Robert Schoemacher wil met zijn Perfect Age Center dit taboe doorbreken en injectables dichter bij de mensen brengen. Voor, tijdens of na de boodschappen een botoxinjectie of filler? Bij het Perfect Age Center kan het.

Robert Schoeamcher Furrow

Robert Schoemacher Perfect Age Center

Op één of andere manier blijft het moeilijk om te zeggen dat je een hekel hebt aan je rimpels. En toegeven dat je botox of fillers voor je rimpels gebruikt, dat is al helemaal ‘not done’. Je grijze haren laten verven bij de kapper, daar kijkt helemaal niemand meer van op. Zelfs een borstvergroting lijkt tegenwoordig meer geaccepteerd dan een injectie met ‘het gif botulinetoxine’.

In 2012 was het de trend onder de Hollywoodsterren om hun botox te laten uitwerken. Nicole Kidman, Cindy Crawford en Kylie Minoque hebben allemaal in het verleden botox gebruikt, maar willen nu hun natuurlijke gezicht weer terug. Maar op wonderlijke wijze komen hun rimpels niet terug, ondanks de inmiddels uitgewerkte botox. Je kunt dan wel kritiek hebben op de hoeveelheid botox van Linda de Mol, over haar openhartigheid kun je echt niets zeggen.

Het lijkt Robert Schoemacher inderdaad te lukken om het taboe enigszins te doorbreken, want er zijn zelfs plannen voor een tweede vestiging van Perfect Age in Limburg. Hou jij je rimpelbehandeling liever gewoon geheim en zoek je nog steeds ouderwets naar een excuus voor je halfjaarlijkse botox-injectie? Ook als je last hebt van migraine of overmatig zweten kun je terecht bij Perfect Age.

In deze video ga ik bij Robert Schoemacher langs en vraag ik hem alles over zijn ‘botoxwinkel’:

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram