arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpels op je oren

MADONNA-rimpels op je oren

Rimpels op je oren

Het hebben van fijne lijntjes en rimpels voelt een beetje hetzelfde als jongleren. Heb je net een beetje de rimpels in je gezicht onder controle, krijg je oude handen, zakken je wangen in of zie je weer nieuwe rimpels op je knieën verschijnen. Nou had ik gehoopt dat er tenminste één gebied op mijn lichaam was, waar ik me geen zorgen over nieuwe rimpels hoef te maken, maar helaas: ook op je oren kun je last krijgen van fijne lijntjes en rimpels en uiteindelijk wint de zwaartekracht het ook bij je oorlellen (lees: lange, oude oorlellen).

Niet alleen bij mensen met kort haar kun je de oren goed zien. Ook als je lang haar hebt zijn je oren vaker in beeld dan je denkt. Zo heb je waarschijnlijk het idee dat je oren toch bijna nooit het daglicht zien en niemand die ene rimpel of hangende oorlel zal opmerken, maar ga maar eens na hoe vaak je je haar automatisch achter je oren doet. En je oren zijn ook gewoon in beeld als je een staart of een vlecht draagt. Net als met je kniëen en je handen, zijn het ook je oren die uiteindelijk je werkelijke leeftijd verraden. Tja, en daar zit je dan met een compleet gaaf en rimpelloos gezicht, maar wel met oude oren.

Rimpels op je oren

Rimpels op je oren

Het zal je dan ook niet verwonderen dat in celebville het dan ook de normaalste zaak van de wereld om fillers voor je oren te gebruiken. Het gerucht gaat dan Madonna, Goldie Hawn en Melanie Griffith allemaal hun oren hebben laten ‘fillen’. Maar ook in Nederland is het de trend voor 2013 om je oren te laten behandelen met fillers. Die diamanten oorbellen staan toch een stuk leuker in een oor zonder rimpels?

Rimpels op je oren-2

Geen rimpel meer te zien na behandeling met teosyal filler

Nou moet ik eerlijk bekennen dat er in mijn oor nog geen enkele rimpel te bespeuren is, ook niet met een beetje fantasie. Maar ik moet ook toegeven dat ik nog nooit anti-rimpelcrème voor mijn oren heb gebruikt. Wil je rimpels op je oren voorkomen, dan is het vanaf nu een tip om niet alleen je gezicht en je nek in te smeren met anti-rimpelcrème, maar ook je oren mee te nemen in je anti-rimpelregime. En vitamine A-zuur crème doet het ook gewoon goed op je oren.

Ben je te laat en zitten de rimpels al in je oren? Neem dan contact op met Spa Medica in Huizen om te kijken wat er tegen de rimpels in jouw oren te doen is.

Heb jij er ooit op gelet of je rimpels op je oren hebt?

Furrow op Instagram